• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Jabadabado

Svenska Jabadabado producerar leksaker och inredningsprylar av högsta kvalitet. Varornas design är helt klart i en klass för sig, och sortimentet är enormt. Här på Leksaker.se hittar du alla möjliga produkter från Jabadabado, till superpriser! Handla redan idag och dra nytta av våra billiga fraktkostnader!

Jabadabado

21 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

21 Produkter

Till toppen av sidan

21 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

21 Produkter

Till toppen av sidan
 

Brett sortiment av kvalitetsprodukter i trä

Jabadabados sortiment är jättestort, och rymmer det mesta som kan behövas till lekstunden, barnkammaren eller kalaset. Företaget designar och tillverkar alltifrån gunghästar till möbler (bland annat fåtöljer, pallar och bord), klossatser, musikinstrument, nallebjörnar och gosedjur, smycken och spel. Produkterna är säkerhetstestade och få syntetiska material används. Många av Jabadabados produkter är tillverkade i trä. I företagets bredare sortiment ingår även förvaringsboxar och lådor, som även kommer föräldrar till gagn (vi vet ju alla hur jobbigt det kan vara med leksaker som ligger framme …).

Jabadabado har också gått om produkter avsedda för lek utomhus, bland annat hopprep, drakar, hinkar, beach-, och tennis-set samt gatkritor för hopphagar. Till denna kategori räknas också en mängda artiklar som hjälper ditt eller dina barn att upptäcka världen omkring dem, till exempel förstoringsglas och fiskhåvar. Man tillverkar också växthus och vattenkannor, så att barnen redan i tidig ålder kan lära sig hur kul det är att jobba i trädgården.

Gemensamt för alla Jabadabados produkter är den snygga designen. Vi svenskar kan ju ibland bli lite skrytiga när det kommer till just svensk design, men Jabadabado ger oss verkligen goda skäl till att vara stolta – alla varor kommer i fina pastellfärger, som rosa, turkos, lime och gult. Många av sakerna är också utsmyckade med vackra mönster, som till exempel fina ränder, snygga stjärnor, gulligt blomster eller vackra prickar. Detta innebär att Jabadabados produkter är mer än "bara" leksaker – de fungerar alldeles utmärkt även som inredningsartiklar. Med andra ord är leksakerna från Jabadadado även något för de vuxna!