• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Hot Wheels, Track Builder Deluxe Stunt

Märke: Hot Wheels 965-0123

Recensera denna produkt och få bonus!

Hot Wheels® Track Builder Deluxe Stunt Box är den perfekta presenten till barn som vill ha oändlig stuntkörning med över 4,5 meter bana, kopplingar och kurvor! Lådan är en del av det roliga. Det finns en 2-mot-1-racingbana längst ner i lådan, och en 4-vägs kraschzon inbyggd i locket för att krocka och krascha! Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 599 kr
599 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Hot Wheels® Track Builder Deluxe Stunt Box är den perfekta presenten till barn som vill ha oändlig stuntkörning med över 4,5 meter bana, kopplingar och kurvor! Lådan är en del av det roliga. Det finns en 2-mot-1-racingbana längst ner i lådan, och en 4-vägs kraschzon inbyggd i locket för att krocka och krascha! När barnen är klara med sina stunttrick och banor kan alla bitar läggas tillbaka i lådan för att användas senare. Spännande lek på egen hand och en episk utmaning mot vänner. Det här setet kan anslutas till andra Track Builder-set för oändliga möjligheter – bygg ut stuntvärlden med Hot Wheels® Track Builder! Deluxe Stunt Box är fullpackad med allt barnen behöver för krascher och stunttrick!Väck deras fantasi och problemlösningsförmåga med fler än 3 inspirerande sätt att bygga och leka.Portabel förvaring för enkel städning och för att ha kul med vännerna.Barnen kan skapa häftiga racingkonfigurationer som rallycross, en mot en, sida vid sida och annat!Innehåller en bas (lådan), bandelar, doserade kurvor, lock med kraschzon, avfyrare, omdirigerare och två fordon!

Information

Additional Information

Varumärke Hot Wheels
Ålder 6+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
Säkerhet Produkten är ej lämplig för barn under tre år.
EAN Kod 0887961785845

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Hot Wheels, Track Builder Deluxe Stunt

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg