• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Hot Wheels, Sky Crash Tower

Märke: Hot Wheels 965-0147

Recensera denna produkt och få bonus!

Hot Wheels® Sky Crash Tower™ är utformat för de ultimata motordrivna krascherna och tävlingskörning på en supercool bana som är 61 cm hög! Barnen kan skjuta sina fordon upp mot himlen och göra ett supercoolt hopp och de mest storslagna krascherna uppe i luften! Tornet har parkeringsplatser för mer än 20 bilar och en orange bana med flera loopar som ger otrolig stuntaction. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 799 kr
799 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Hot Wheels® Sky Crash Tower™ är utformat för de ultimata motordrivna krascherna och tävlingskörning på en supercool bana som är 61 cm hög! Barnen kan skjuta sina fordon upp mot himlen och göra ett supercoolt hopp och de mest storslagna krascherna uppe i luften! Tornet har parkeringsplatser för mer än 20 bilar och en orange bana med flera loopar som ger otrolig stuntaction. En motordriven booster ger extra fart åt tävlingen och förbättrar stunt- och racingförmågan.

Barnen kan tävla med flera bilar åt gången. De kan lägga till fler och fler bilar för att skapa de mest storslagna krascherna någonsin! Sky Crash Tower™-setet går att vika ihop för enkel förvaring och innehåller ett Hot Wheels®-fordon.Barnen kan tävla med flera bilar åt gången och lägga till fler och fler fordon för krascher högt uppe i skyn!

Utformad för ultimata krascher och racingaction med ett 61 cm högt torn med plats för mer än 20 bilar! Skjut bilarna mot himlen för enastående hopp med en orange loopingbana och storslagna krascher i luften! Sky Crash Tower™ har en motordriven booster som ger extra fart åt leken. Innehåller ett Hot Wheels®-fordon. Bra presentidé för barn som är 5 till 10 år och uppåt.

Information

Additional Information

Varumärke Hot Wheels
Batterier Ingår Nej
Ålder 5+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
Säkerhet Produkten är ej lämplig för barn under tre år.
EAN Kod 0887961813968

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Hot Wheels, Sky Crash Tower

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg