• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Hot Wheels

Med de små fordonen och figurerna från Hot Wheels tar det roliga aldrig slut. Rejsa, lek och låt fantasi flöda fritt med dessa småbilar och minifordon. Bygg en egen liten värld med banor, minigarage och lekmiljöer byggda för dessa metallgjutna vrålåk i miniatyr!

Hot Wheels

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Välj mellan otaliga bilar och banor

Hot Wheels är en klassiker bland leksaksbilar. Dessa små fordon är världskända och mycket uppskattade av såväl lekande barn som seriösa samlare i vuxen ålder. Företaget kom igång på slutet av 60-talet och blev en snabb succé, tack vare ett revolutionerande konstruktionssätt. Hjulen försågs nämligen med en speciell slags axel, som innebar mindre friktion och därmed högre fart än många konkurrenters leksaksbilar.

Just fart och fläkt är något som kännetecknar Hot Wheels än idag, och när bilarna väl börjar rulla längst golvet, bordsskivan eller i banspåren går det väldigt fort! Bilbanor – speciellt anpassade för de små fordonen – finns det nämligen många av, och det kommer hela tiden nya modeller och varianter som man kan bygga ihop och köra race i. Ban-seten och lekmiljöerna, som innefattar byggnader som till exempel garagehus, biltvättar och stunthopp, varierar i pris och storlek. Håll koll på denna sida – vi utökar regelbundet vårt sortiment av Hot Wheels-produkter.

I Hot Wheels sortiment finns otaliga bilmodeller att välja mellan. Förutom leksaksbilar baserade på verkliga fordon – från klassiska Hot Rods till långtradare och moderna personbilar – kan man också köpa mer futuristiska bilmodeller, samt leksaksbilar baserade på till exempel olika superhjältar eller karaktärer ur Star Wars. Det händer också att man tillverkar och lanserar modeller ritade av verkliga bildesigners och samlarutgåvor tillägnade berömda racerförare. Emellanåt tillverkas också verkliga, fullskaliga och helt fungerande bilar baserade på Hot Wheels-fordon!

Här hos oss på Leksaker.se kan du välja och vraka mellan olika Hot Wheels-produkter. Dessa är storsäljare hos oss, och vi är glada att ha dem i vårt sortiment.