• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Hasbro

Leksaker.se har ett brett sortiment av roliga leksaker från Hasbro! Produkterna från detta världsberömda företag är av högsta kvalitet, och förutom dockor och actionfigurer har man även ett stort utbud av sällskaps- och brädspel – med andra ord finns här någonting för alla. Handla billiga Hasbroleksaker på Leksaker.se, redan idag!

Hasbro

16 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

16 Produkter

Till toppen av sidan

16 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

16 Produkter

Till toppen av sidan
 

En verklig jätte inom leksaksindustrin

Hasbro grundades 1923 och är idag världens nästa största leksakstillverkare. Det här är med andra ord en verklig gigant på marknaden, med ett enormt produktsortiment och nästan 100 år av erfarenhet.

Hasbro disponerar över ett flertal världsberömda varumärken. Av dessa är förmodligen Transformers och My Little Pony de mest kända i Sverige, och utöver dessa sitter man även på rättigheterna till exempelvis G.I. Joe, som är en omåttligt populär figur i USA. Sedan mitten av 1980-talet ägs speltillverkaren Milton Bradley Corporation av Hasbro, vilket innebär att man också har rätten att producera och sälja flera av världens mest välkända brädspel, till exempel Monopol, Risk och Trivial Pursuit.

Det här innebär att Hasbro har något från alla – från de som gillar häftiga robotfigurer till lugna spelkvällar eller söta hästdockor. Hasbro tillverkar också produkter för alla målgrupper, från förskolebarn till tonåringar. Leksakerna avsedda för de minsta barnen är ofta lite större och lätta att greppa. Inte sällan kommer de i starka färger och i specialanpassad design som tilltalar yngre barn. Play-Doo är ett lysande exempel på en produktkategori som är kul för många olika åldersgrupper. Samma gäller Hasbros "Nerf"-gevär och -pistoler, som skjuter mjuka skumbaserade pilar – att leka krig med dessa uppskattas av såväl lågstadieelever som spexande högskolestudenter.

På senare år har Hasbro också kommit att satsa allt mer på digital underhållning, då främst olika typer av mobilapplikationer och -spel, baserade på företagets olika figurer och varumärken.

Här på Leksaker.se hittar du flera varor från Hasbro. Vi följer noggrant företagets utveckling och nyheter, och utvidgar hela tiden vårt sortiment.