• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Halloween

Halloween är för många barn och vuxna något av det bästa på hela året. På den här dagen får barnen klä ut sig till läskiga häxor, pirater och andra kusliga figurer. Med rolig rekvisita och tillbehör kan dina barn skapa en komplett utstyrsel till Halloween.

Halloween

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Toppiga hattar och långa näsor

Oavsett vad dina barn vill klä ut sig till på Halloween, kan du garanterat hitta något som passar här. Vi har samlat ett stort utbud av roliga tillbehör för denna skrämmande högtid. Vad sägs exempelvis om en toppig och klassisk häxhatt? Perfekt för barnen när de ska iväg till Blåkulla. Med en kvast i den ena handen och en godispåse i den andra, är barnen redo för en "bus-eller-godis"-runda. I sortimentet kan du hitta bra färger för ansiktsmålning. Med lite tålamod och tid kan du enkelt måla barnen till både Frankenstein och en orange pumpa. En kostym till Halloween behöver dock inte vara läskig, barnen kan även klä ut sig till snälla trollkarlar eller ett gulligt djur.

Om du själv ska hålla ett barnkalas med tema av Halloween, finns allt du behöver hos oss. Blås upp ett gäng ballonger med läskiga motiv och låt färgtemat gå i orange, svart och lila. Med smarta tallrikar och muggar av papp slipper du disken när kalaset är slut. Vi har även stora dukar som både blir en fin dekoration och som skyddar bordet mot spill. På ett kalas med tema av Halloween kan du bjuda på en läskig middagsbuffé. Det finns mängder av roliga saker du kan göra. Ett tips är att hälla några droppar karamellfärg i potatismoset och stoppa i prinskorvar som kan vara blodiga fingrar. Hos oss på Leksaker finns allt du behöver för att skapa ett minnesvärt barnkalas med tema av Halloween. Här hittar du även mängder av lämpliga kostymer och tillbehör för barnen när de ska iväg och busa.