• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Geomag

Geomag är det schweiziska företaget som skapar leksaker som både är kreativa och lärorika. Geomag grundandes redan 1988 och är än idag otroligt populärt bland barn och vuxna världen över. Vad som gör just Geomag unikt är deras sätt att kombinera fantasi, lärande och kreativitet i deras magnetiska leksaker.

Geomag

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Låt fantasin bygga

Geomag består av metallplattor och metallstänger i olika former. Med hjälp av de olika delarna kan barn bygga i princip vad som helst. Det fräckaste är såklart när bitarna "faller på plats" av sig själv med hjälp av magneterna. Eftersom magneter reagerar lite olika beroende på motståndskraft eller dragningskraft kan barn till och med bygga saker som rör sig och som snurrar. I våra olika Geomag set kan du välja på paket med olika delar. Vissa av våra set har exempelvis runda plattor och metallstavar, medan andra har rektangulära former. I sortimentet kan du förutom byggsatser även köpa Geomag figurer. I dessa set kan barnen bygga ihop riktiga figurer som de sedan kan leka med. Tillsammans med roliga tillbehör som ögon och vingar kan man sedan forma ett djur. Geomag går utmärkt att kombinera med olika set för att på så sätt bygga nya saker.

Det roligaste med Geomag är att leksakerna är enkla att använda och leka med. Barnen kan bygga broar, hus, boxar, spiraler och mycket mer. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränserna. Att bygga olika saker är bra för barn eftersom det hjälper barnen utveckla sin motorik, sin hjärna och framförallt sin kreativitet. Eftersom Geomag innehåller små delar är det inte lämpligt för mindre barn på grund av kvävningsrisken. Geomag fungerar dock perfekt för lite större barn och till och med för vuxna. Tillsammans med barnen kan ni bygga roliga saker tillsammans. Beroende på vilket set du väljer att köpa kan barnen bygga både mindre och större saker och dessutom i olika färger.