• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fisher-Price Sort & Spill Learning Truck

Märke: Fisher Price 972-1736

Recensera denna produkt och få bonus!

Välkomna roligt lärande med Fisher-Price® Sort & Spill lek- och lärbil! Leksaksbilen lyser upp barnets lekstund med formsortering, roligt plock och en rad olika roliga ljud. Storleken är perfekt för små händer att greppa och trycka på. Och när barnet blir större belönas hans eller hennes första steg med spännande flerfärgade lampor, musik och fordonsljud! Där utvecklingen blir en del av leken – Grovmotorik: När barnet växer från plock i sittande läge till att krypa och rulla lastbilen och sedan gå och dra lastbilen efter sig utvecklas deras balans- och koordinationsförmåga i rasande fart! Läs mer...

Availability: I lager

Pris: 349 kr
349 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Önska

Produktbeskrivning

Details

Välkomna roligt lärande med Fisher-Price® Sort & Spill lek- och lärbil! Leksaksbilen lyser upp barnets lekstund med formsortering, roligt plock och en rad olika roliga ljud. Storleken är perfekt för små händer att greppa och trycka på. Och när barnet blir större belönas hans eller hennes första steg med spännande flerfärgade lampor, musik och fordonsljud! Där utvecklingen blir en del av leken – Grovmotorik: När barnet växer från plock i sittande läge till att krypa och rulla lastbilen och sedan gå och dra lastbilen efter sig utvecklas deras balans- och koordinationsförmåga i rasande fart! Tankeförmågan: Formsorteringsleken hjälper barnet att utveckla sina sorterings- och klassificeringsfärdigheter när de klurar ut hur man matchar de färgglada figurerna med motsvarande hål på behållaren.Två sätt att leka! Lek i sittande läge och skjut eller dra lastbilen. Fyra former att sortera och lägga i behållarenTryck på knapparna upptill för att aktivera musik och ljud. Skjut lastbilen eller dra den efter dig för att aktivera fler ljudFlerfärgade lampor som dansar i takt. (från 6 månader och uppåt)

Information

Additional Information

Varumärke Fisher Price
Batterier AA
Batterier Ingår Ja
Uppladdningsbar Nej
Ålder 0-12 mån
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 0887961773156

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Fisher-Price Sort & Spill Learning Truck

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg