• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fisher-Price LNL Smart Watch SE

Märke: Fisher Price 972-1735

Recensera denna produkt och få bonus!

Nu kör vi! Ditt aktiva barn kan prata med valpen, räkna lite och höra allt om olika färger och hälsningar med Laugh & Learn® Time to Learn-smartklockan. Den här låtsassmartklockan ser ut precis som en riktig, med en upplyst skärm, ett band som är lätt att greppa och massor av aktiviteter som barnet kan utforska. Där utvecklingen blir en del av leken – Tidigt lärande: Sånger och fraser introducerar barnet för färger och hälsningar. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 169 kr
169 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Nu kör vi! Ditt aktiva barn kan prata med valpen, räkna lite och höra allt om olika färger och hälsningar med Laugh & Learn® Time to Learn-smartklockan. Den här låtsassmartklockan ser ut precis som en riktig, med en upplyst skärm, ett band som är lätt att greppa och massor av aktiviteter som barnet kan utforska. Där utvecklingen blir en del av leken – Tidigt lärande: Sånger och fraser introducerar barnet för färger och hälsningar. Finmotorik: Aktiviteter som att vrida på vredet och trycka på de olika knapparna bidrar till att stärka barnets fingerfärdighet och koordination mellan hand och öga. Fantasilek: Den realistiska utformningen gör att barnen kan låtsas vara precis som du!Låtsassmartklocka med ljus, musik och ljud för tidig rollek hemma och på resan!Tryck på knapparna för sånger och fraser om färger och hälsningar på svenskaKnapp, vred och klickande pärlor håller små händer sysselsattaDet mjuka bandet är lätt att greppa för att ta med leken. För barn mellan 6 och 36 månader.

Information

Additional Information

Varumärke Fisher Price
Batterier LR44
Batterier Ingår Ja
Ålder 0-12 mån
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 0887961858297

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Fisher-Price LNL Smart Watch SE

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg