• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fisher-Price Linkimals Smooth Moves Sloth - SE

Märke: Fisher Price 972-1752

Recensera denna produkt och få bonus!

Linkimals™ Smooth Moves Sloth™ får ditt barn att röra sig samtidigt som det lär sig med hjälp av spännande lampor, musik, sånger och häftiga dansrörelser. Tryck på knappen på sengångarens fötter för att höra mer om siffror, färger med mera, medan sengångaren klappar händerna och nickar med huvudet. Och när Smooth Moves Sloth™ känner igen andra Linkimals™-kompisar synkroniserar de sin musik och ljusshow! Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 529 kr
529 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Linkimals™ Smooth Moves Sloth™ får ditt barn att röra sig samtidigt som det lär sig med hjälp av spännande lampor, musik, sånger och häftiga dansrörelser. Tryck på knappen på sengångarens fötter för att höra mer om siffror, färger med mera, medan sengångaren klappar händerna och nickar med huvudet. Och när Smooth Moves Sloth™ känner igen andra Linkimals™-kompisar synkroniserar de sin musik och ljusshow! (Fler Linkimals™-leksaker säljs separat.)

Där utvecklingen blir en del av leken – Tidigt lärande: Sengångarens lekfulla sånger och fraser introducerar ditt barn för räkning, färger, motsatser och alfabetet. Grovmotorik: Sånger och musik uppmuntrar barnet att röra på sig, vilket tränar deras grovmotorik. Sinnen: Klara, färgglada lampor, rolig musik och mjuka armar aktiverar barnets syn, hörsel och känsel.Den interaktiva sengångaren klappar händerna och nickar med huvudet i takt med roliga ljus, sånger och musik. Tryck på knapparna på dess fötter så får du höra sånger och fraser om alfabetet, siffror, motsatser och färger. Det finns färgglada lampor på magen och mjuka armar för barnet att upptäcka. Samla fler Linkimals™-kompisar och se hur de interagerar!

Från 9 månader och äldre.
Batterier: 4 st. AA (medföljer)

Information

Additional Information

Varumärke Fisher Price
Batterier AA
Batterier Ingår Ja
Ålder 0-12 mån
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 0887961899672

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Fisher-Price Linkimals Smooth Moves Sloth - SE

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg