• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fisher Price

Fisher-Price har i många år tillverkat leksaker för de allra minsta – från klossar och spel till gosedjur och lära-gå-hjälpmedel. Med Fisher-Price-produkter i barnkammaren blir det aldrig en tråkig stund, och ditt barn utvecklas och må bra av leken.

Fisher Price

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Till toppen av sidan

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Till toppen av sidan
 

Goda möjligheter till rolig lek

Fisher-Price är det självklara valet när du skall handla leksaker till bebisar eller småbarn. Detta är företagets specialitet, och har varit så väldigt länge, vilket innebär att deras sortiment är fullproppat med färgglada och pedagogiska produkter, speciellt anpassade till denna åldersgrupp. För de riktigt små barnen har företaget tagit fram såväl babygym som mobiler och andra spjälsängsleksaker. Din bebis får också mycket glädje av de färgglada plastleksakerna från Fisher-Price, som ofta låter och blinkar och är lätta att greppa. Produkterna för de allra minsta barnen är också helt utan smådelar, så det finns inget som barnen kan råka svälja. Det finns också ett flertal populära produkter som hjälper barnen att lära sig att gå.

För större barn, upp till ungefär fem år, har Fisher-Price också gott om leksaker och gosedjur. Man har också nischat in sig på pedagogiska spel och lekset som låter barnen öva upp sitt logiska tänkande, sin musikalitet och sin motorik. Det kan till exempel röra sig om set med olika klossar som skall i vissa hål med olika form, eller ringar som skall staplas på upprättstående stavar. Företagets musikaliska leksaker är också väldigt populära.

Andra storsäljare är bilarna och tågen från Fisher-Price – till denna kategori räknas även plastbåtarna som gör badstunden till en skrattfest. Dessa är givna succéer som med sina färggranna utseenden och roliga former fångar barnens uppmärksamhet. Fisher-Price har även licensierat ett flertal Disney-karaktärer och -figurer, så det är inte ovanligt att man stöter på dessa i FP-sortimentet. Man kan bland annat köpa Musse-, Mimmi- eller Kalle-dockor, och leka med dessa i speciella dockhus.