• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Evi Love

För alla barn som gillar djur är Evi Love den perfekta dockan. En Evi Love docka har långt och vackert hår som man enkelt kan kamma och göra roliga frisyrer med. Dessutom är Evi en något mindre docka vilket kan vara extra roligt då barnen lättare kan känna igen sig i Evi.

Evi Love

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan
 

Upplev alla roliga stunder tillsammans med Evi Love

Evi Love är den söta lilla dockan med långt och blont hår som älskar hästar och djur. Evi är omtyckt av barn i alla åldrar och särskilt hos de som är hästintresserade. Evi Love går att köpa i olika utförande, exempelvis i ett set med en egen ponny, som veterinär eller i en bil. Evi går med andra ord att leka med i mängder av olika situationer, oavsett om det handlar om en filmkväll, när man ska dansa balett eller när man vill campa. Evi Love är lillasyster till Steffi, en större docka som påminner om en Barbiedocka. Tillsammans kan Evi och Steffi leka mängder av roliga lekar tillsammans. Låt barnen bygga ett eget hus till Evi Love med hjälp av kartonger, klister och glitter. Med enkla medel går det snabbt att bygga upp en helt egen värld till Evi och hennes vänner.

Eftersom Evis största intresse är djur och framförallt hästar, är Evi Love den perfekta presenten till barn med stort djurintresse. Eftersom alla inte har möjlighet att rida eller att ha en häst kan det vara roligt att få leka med dockor och hästar. Barn har ju en fantastisk fantasi och kan på ett enkelt sätt leva sig in i leken. Med en Evi Love docka kan ditt barn få en rolig lekkamrat som kan finnas med länge. Tack vare alla olika set som går att köpa tröttnar sällan barnen på Evi Love. Ta med Evi på en lång ridtur eller häng med henne till stallet. Bli inspirerad av vårt sortiment av Evi dockor och tillbehör och hitta ett set som passar just ditt barn perfekt.