• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Emek

Om ditt barn gillar arbetsfordon, exempelvis lastbilar och traktorer, så är Emek ett varumärke att hålla koll på. De erbjuder nämligen på några av marknadens bästa och mest verklighetstrogna lastbilar och arbetsfordon. Köp hem en egen lastbil från Emek redan idag.

Emek

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Lastbilar för lastbilsälskaren

Det som gör Emek till ett speciellt varumärke är att företaget tillverkar väldigt realistiska leksaker som uppskattas av både barn och vuxna. Faktum är att leksakerna även säljs som modeller och det finns en hel del samlare av just Emek produkter runt om i världen. Emek är ett finskt företag som framför allt har tillverkat skalenliga lastbilar sedan 1982. Idag säljer företaget ett stort sortiment av detaljerade leksaksmodeller med även ett par andra typer av fordon förutom lastbilar. Många barn kommer att älska realismen och detaljerna som går att hitta hos Emeks leksaker. De går utmärkt att leka med både hemma eller utomhus.

Det finska företaget tillverkar alla möjliga typer av lastbilar från exempelvis varumärken som Volvo, Man och Scania. Förutom lastbilar så går det även att hitta timmerbilar, bärgningsbilar och till och med distributionsbilar med loggor från DHL eller DB Schenker. Utöver lastbilarna så finns det även några få men minst lika detaljerade grävmaskiner samt en mängd olika reservdelar till de olika fordonen. Om du har ett lastbilsälskande barn så kommer de att älska att leka med lastbilar från Emek. Förutom dessa noggrant tillverkade leksaksfordon så finns det även många andra typer av roliga leksaker att hitta hos oss. Oavsett vad du väljer att beställa så kan du alltid räkna med snabb och smidig leverans från oss. Vi har leksaker för alla åldrar, prisklasser och intressen. Från actionfigurer till dockor och roliga sällskapsspel, hos oss hittar du något som passar just ditt barn. Beställ redan idag och överraska ditt barn med en trevlig present.