• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dromida

Dromida är ett av de ledande företagen för radiostyrda leksaker. I fokus ligger deras drönare som finns att köpa i flera olika modeller. För dig som hellre kör på marken tillverkar Dromida även riktigt grymma bilar och trucks som kan komma upp i höga hastigheter.

Dromida

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Dromida öppnar upp nya möjligheter

Kanske har du kört radiostyrda bilar förr, men Dromida är inte som någon annan leksakstillverkare. Företaget skapar kraftfulla fordon i olika modeller för att du ska kunna välja en radiostyrd leksak som passar just dig. Ett exempel är deras rejäla trucks som du kan köra med i lerig och svår terräng. Gräv upp en bana i gruset med gupp, svåra svängar och branta stup. Tillsammans med din kompis kan du tävla om vem som kör banan snabbast, eller varför inte vem som får in flest träffar. Vissa av bilmodellerna från Dromida är nämligen till och med utrustade med kanoner. Bilarna kan alltså skjuta iväg stora missiler i plast mot varandra. Varför inte ta körandet till en helt ny nivå? Sätt en liten filmkamera på en av bilarna och gör en riktigt fräck film av tävlingen.

Dromida är väldigt omtyckta för sin höga kvalitet, sin tuffa design och sina grymma radiostyrda fordon. Detta gäller speciellt deras drönare. Dromida tillverkar flera olika sorters drönare varav en av dessa är mer populär än andra – Dromida Ominus. Ominus är enkel att flyga, den håller sig stabil i luften och den är nära omöjlig att förstöra. Med fyra propellrar, en reptilliknande design och kraftfulla motorer flyger den här drönaren som en dröm. Välj vilken färg du vill ha av röd, gul, blå eller grön. Det bästa med drönarna från Dromida är att det finns smarta funktioner på instrumentpanelen. Du kan till exempel göra tuffa loopar och flips med hjälp av ett enkelt knapptryck. Hitta din favorit bland Dromida stora sortiment av radiostyrda leksaker i mästarklass!