• Fri Frakt (600) kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45

Leksaker.seLeksaker.se

Disney

Här på Leksaker.se hittar du massvis med olika Disneyfigurer, -leksaker och -produkter, baserade på de klassiska karaktärerna såväl som de senaste filmsuccéerna. Vi har gott om Disneyleksaker för barn i alla åldrar, och för alla tillfällen – helt enkelt superkul, i alla lägen!

Disney

71 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 10 av totalt 71 produkter

Till toppen av sidan
 • Disney Cars 3, RC Single-Drive, Lightning McQueen

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda Lightning McQueen eller Blixten som han heter på svenska! Blixten styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt framåt eller bakåt och lämpar sig därmed bäst för nybörjare eller unga förare. Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Single-Drive bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 279 kr

 • Disney Cars 3, RC Turbo Racer, Cruz Ramirez

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda bil i form av Cruz Ramirez som är Blixtens lojala vän i filmen! Cruz, som är 18 cm stor, styrs av en enkel handkontroll som hjälper henne att åka snabbt i alla olika riktningar! Perfekt för nybörjare och att leka utomhus med! Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Turbo Racer bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 349 kr

 • Disney Cars 3, RC Turbo Racer, Fabulous Lightning McQueen

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda Fabulous Lightning McQueen eller Blixten som han heter på svenska i blått! Blixten, som är 18 cm stor, styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt i alla olika riktningar! Perfekt för nybörjare och att leka utomhus med! Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Turbo Racer bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More

  Pris: 319 kr

  Ord. pris 349 kr -9%

 • Disney Cars 3, RC Turbo Racer, Jackson Storm

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda bil i form av Jackson Storm som är Blixtens nya rival i filmen! Storm, som är 18 cm stor, styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt i alla olika riktningar! Perfekt för nybörjare och att leka utomhus med! Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Turbo Racer bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 349 kr

 • Disney Cars 3, RC Turbo Racer, Lightning McQueen

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda Lightning McQueen eller Blixten som han heter på svenska! Blixten, som är 18 cm stor, styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt i alla olika riktningar! Perfekt för nybörjare och att leka utomhus med! Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Turbo Racer bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 349 kr

 • Disney Cars, Domino i Trä 28 bitar

  Domino från Educa med motiv på dom populära bilarna från Disney Cars. Learn More

  Pris: 89 kr

  Ord. pris 99 kr -10%

 • Disney Cars, Kalaspåsar

  Disney Cars, Kalaspåsar Learn More

  Pris: 26 kr

  Ord. pris 29 kr -10%

 • Disney Cars, Konfetti

  Gör kalaset lite extra roligt med konfetti som passar just ditt kalas. Strö över bordet och få det lite extra fint eller varför inte klistra fast några konfetti på kalasinbjudan? Learn More

  Pris: 35 kr

  Ord. pris 39 kr -10%

 • Disney Cars, Plastmuggar 8st

  8 st plastmuggar i kalastemat Disney Cars. Duka fram med dessa muggar vid kalaset, varför inte matcha ditt kalastema med ett färgtema? Muggarna rymmer ca 2 dl. Learn More

  Pris: 32 kr

  Ord. pris 35 kr -9%

 • Disney Cars, Servetter 20st

  20 st servetter från kalastemat Disney Cars. Servetterna passar perfekt när det skall dukas fram till fest, matcha ditt kalastema med något från det passande färgtemat för en underbar dukning. Learn More

  Pris: 35 kr

  Ord. pris 39 kr -10%

71 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 10 av totalt 71 produkter

Till toppen av sidan
 

Ett enormt utbud

Alla känner till Disney, som i nästan 100 år charmat världen med sina filmer och serier. Det som började med tecknade sekvenserna med Musse Pigg, Kalle Anka, Långben och Pluto har idag vuxit till ett imperium, och här på Leksaker.se finns gott om produkter baserade på Disneys karaktärer.

Disney har länge satsat på olika produkter och leksaker, vilket gjort dem till en stor aktör även på leksaksmarknaden. Detta innebär att det finns mycket att välja mellan, och oavsett vad man letar efter finns det alltid någon Disneyleksak som passar.

En stor del av deras leksakssortiment utgörs till exempel av actionfigurer och dockor, i olika storlekar – från små plaststatyetter till större kramdjur med till exempel Toy Story eller Frost-motiv. För några år sedan köpte The Walt Disney Company upp seriejätten Marvel och hela Star Wars-franchisen, vilket innebär att man också saluför gott om produkter baserade på till exempel Iron Man, the Avengers och karaktärerna från Stjärnornas Krig-filmerna.

Disney är också storproducent av olika slags spel, både brädspel och pussel samt dator- och Tv-spel. Det är heller inte ovanligt att de med jämna mellanrum lanserar nya lekset där man får en handfull figurer för paketpris. Gosedjur och mjukisdockor är en annan populär produktkategori, och ett annat stort produktområde är figurer, dräkter och varor med prinsesstema. I den sistnämnda kategorin hittar man både nyare prinsessor, som till exempel Anna och Elsa från ovan nämnda Frost, men även lite äldre, men minst lika kända Disneyprinsessor, som Askungen, den lilla sjöjungfrun Ariel, samt Jasmin från Aladdin.