• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Violetta

TV-serien Violetta handlar om tjejen med samma namn, som sjunger som en ängel och måste jonglera musikkarriären med relationerna till vännerna och familjen. Serien utspelar sig i Argentina och är mycket populär världen över. Hos oss kan du köpa flera roliga produkter med motiv från serien!

Violetta

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Populär serie med hängivna fans

Den unga sångbegåvningen Violetta återvänder till hemstaden Buenos Aires, efter några år i Europa. Hennes passion i livet är musik och dans, och det dröjer inte länge innan Violetta börjar studera vid den prestigefyllda musikskolan Studio 21. Detta ger upphov till många roliga, spännande och gripande avsnitt, i vilka Violetta blir kär, skaffar kompisar och ovänner och utvecklar sina talanger, med mera. I Sverige sänds serien på Disney Channel.

TV-serien är populär över hela världen, och för det redan hängivna fanet finns det en hela radda med Violettaprodukter att köpa och pryda barnkammaren med. Många av produkterna har, av förklarliga skäl, en tydlig musikkoppling, och ute på marknaden finns det till exempel ett flertal olika hörlurar med Violettamotiv och musikinstrument. Den absolut största produktkategorin är dock pysselprylar – skriv-, rit- och dagböcker med Violetta på omslaget, pennset, pennfodral, klistermärken och mappar. Dessa kan användas såväl hemma som i skolan.

Det går också att få tag på många olika inredningsartiklar med Violettatema – det hängivna fanet kan med andra ord dekorera hela sitt rum med sin favoritkaraktär om hen så önskar. Disney har till exempel gett ett flertal företag tillåtelse att trycka upp sängkläder med bild på den sydamerikanska sångfågeln, och utöver det finns det även filtar, handdukar och väckarklockor som pryds av Violettas porträtt. Som om det inte vore nog kryllar det även av olika accessoarer med tema Violetta. Exempel på detta är smycken, klockor, kepsar, väskor och hårartiklar.

Skulle det vara så att du är på jakt efter någon produkt som inte går att få tag på i nuläget så tar vi gärna emot e-post med inköpsförslag.