• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Vaiana

Disneys Vaiana är en fantastisk berättelse baserad på polynesisk mytologi. Hos oss hittar du ett stort antal leksaker och produkter baserade på filmens karaktärer, från Vaiana till halvguden Maui och Vaianas kompis Pua. Köp leksakerna till filmen hos oss, redan idag!

Vaiana

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

En vacker polynesisk Disneyfilm

Disneyfilmen Vaiana hade premiär i Sverige den 3 februari 2017 och baseras på polynesisk mytologi. Filmen imponerade med sina otroligt vackra havslandskap, samt den vackra berättelsen om modiga Vaiana som korsar det öppna havet för att rädda sin by och hitta halvguden Maui. Vaiana har med andra ord alla förutsättningar för att bli en modern Disneyklassiker som kommer att skänka glädje åt miljoner människor, världen över även framöver.

Sedan premiären av Vaiana har det även lanserats ett stort antal leksaker baserade på filmens olika karaktärer. Därmed finns det många olika produkter med filmens logga, allt från figurer till lekset och pussel. Riktiga Vaiana-fans har med andra ord många olika leksaker att välja mellan, och vi på Leksaker.se har plockat ut de allra bästa produkterna när vi sammanställde vårt egna sortiment.

I och med att filmen har ett enormt brett sortiment, så finns det så mycket mer än "bara" figurer och modeller baserade på filmen. Det går även att få tag på alla möjliga olika produkter, som böcker, gosedjur, brädspel och pussel som passar alla åldrar.

När du handlar dina Vaiana leksaker hos oss, garanterar vi på Leksaker.se dig en trygg köpupplevelse med bra service och snabb leverans!