• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Sofia Den Första

Sofia den första är Disney-serien om den unga Sofia, prinsessa i landet Förtrollnia. Serien hade premiär 2013 och har sedan dess blivit en riktig hit och en given favorit för alla som gillar Disneyprinsessor. Här på Leksaker.se hittar du produkter med motiv från serien, alltid till förmånliga priser!

Sofia Den Första

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

En liten prinsessa med stort hjärta

Sofia den första handlar om den lilla flickan Sofia vars mamma Miranda gifter sig med kung Roland av Förtrollnia. Därmed blir hon prinsessan Sofia den första, och utses till bärare av en magisk amulett som ger henne förmågan att tala med djur. Dessvärre är det fler som vill lägga vantarna på detta förtrollade smycke – den onda trollkarlen Fredrik, till exempel! Spännande äventyr och många goda skratt väntar i varje avsnitt.

Sofia den första är en speciell serie på flera sätt. Ett roligt grepp är att många, för att inte säga nära nog alla, andra kända Disneyprinsessor gör regelbundna inhopp och gästspel i serien. Den lilla sjöjungfrun Ariel, Askungen, Jasmin från Aladdin, Snövit, Törnrosa, Belle från Skönheten och Odjuret – alla har de dykt upp och lärt Sofia viktiga läxor om livet, tillvaron och relationerna till andra människor. Varje gång en prinsessa gör ett gästspel bjuds det också på sång och musik! Serien är också datoranimerad, med en stil som är tydligt influerad av den lite äldre Disneystil och estetik som kännetecknade företagets långfilmer och serier fram till och med slutet av 1900-talet.

Till följd av seriens popularitet har det kommit en hel radda med olika Sofia den första-produkter. Ett flertal olika företag producerar sina egna Sofia den första-prylar. Fans av serien har därför mycket roligt att välja och vraka mellan, från kläder och sovrumsprylar till dockor, leksakshus, spel, pysselsaker med mera. Vi på Leksaker.se vet hur uppskattad figuren och TV-serien är, och strävar hela tiden efter att ha ett så komplett sortiment av Sofia den första-produkter som möjligt.