• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Princess

Disney Princess är produktserien där alla dina favoritprinsessor finns med. Från Askungen, Snövit och Törnrosa till Jasmin, Belle och Elsa – alla är de här, och väntar på att få lekas med. Dessa dockor och figurer är riktiga måsten för prinsessfantasterna, och tilltalar barn i alla åldrar.

Princess

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Många roliga leksaker

Bolaget Disney har genom årens lopp gett världen några av populärkulturens mest ikoniska och klassiska karaktärer. Mowgli, Kalle Anka, Musse Pigg och Aladdin är bara några av alla de älskade figurer som medverkat i företagets filmer, men de allra kändaste och mest omtyckta karaktärerna är och förblir de många Disneyprinsessor som vi lärt känna genom årens lopp.

Samtliga av dessa dyker upp i produktserien Disney Princess. Här finns såväl dockor av Barbietyp som mindre figurer modellerade efter alla våra favoritprinsessor. Det finns även andra typer av dockor, som lämpar sig bättre för lite mindre barn. Givetvis dyker också en och annan prins upp i Disney Princess-sammanhang.

Förutom fantastiskt välgjorda och roliga dockor innehåller Disney Princess också en rad olika maskeraddräkter och utklädslar. Barnen får därmed också själv möjlighet att klä ut sig som Askungen, Elsa, Rapunzel, Tingeling eller någon annan av de berömda prinsessorna. Att klä ut sig tycker många barn är jätteroligt att göra såväl på egen hand som inför till exempel ett barnkalas eller en maskerad.

Under Disney Princess-loggan och -betäckningen ryms också en rad andra produkter, som inte riktigt är renodlade leksaker eller kostymer, men som ändå tilltalar fans av Disneys alla prinsessor. Exempel på detta är vanliga vardagsplagg, som tröjor och skor, klockor, möbler, spel och pussel, bilstolar, pysselset, bakredskap, peruker och väggprydnader. Med andra ord finns det mycket för prinsessfantasten att hämta, och utmaningen för vår del har legat i att sålla ut de allra roligaste produkterna, med bäst kvalitet.

Vi känner att vi har lyckats väl med detta, och är riktigt nöjda med vårt Disney Princess-sortiment. Bläddra mellan våra olika produkter, och tag nytta av våra förmånliga frakterbjudanden, redan idag!