• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Jake och Piraterna

Följ med Jake och de olika piraterna på äventyr i Landet Ingenstans! Vi på Leksaker.se säljer leksaker baserade på denna populära Disney-serie, för barn i olika åldrar. På med ögonlappen – rolig och fartfylld lek med sjörövarskepp, sjöjungfrur och piratkaptener väntar!

Jake och Piraterna

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Leksaker för alla åldrar

Jake och piraterna är en TV-serie från Disney som är en fristående uppföljare till historierna om Peter Pan. Berättelserna äger rum i det kända Landet Ingenstans, där Peter Pan bor, fast nu är det en annan pojke det handlar om, Jake. Förutom piratgossen Jake får tittarna också stifta bekantskap med piratflickan Izzy, den gröna papegojan Gojan, Jakes lillebror Dudde och det levande piratskeppet Bucky. Den för många välbekanta Kapten Krok dyker också upp och ställer till det för Jake och hans vänner.

Disney har lanserat en hel radda med leksaker och annan produkter (som till exempel kläder och spel) baserade på Jake och piraterna. Serien är mycket uppskattad, och det går att köpa ett flertal sjörövarskepp som barnen kan leka med. Förutom skeppen finns även andra fordon, som till exempel vagnar. Naturligtvis kan man också köpa enskilda figurer att leka med, som till exempel nyss nämnda Kapten Krok, Izzy och Patch eller Jake själv. Gosedjur och mjuka dockor baserade på karaktärerna från serien är en annan populär produktkategori. Därtill går det också att få tag utklädningsartiklar, till exempel ögonlappar, piratdräkter och sjörövarsvärd, så att barnen själva kan klä ut sig till pirater! Leksaker baserade på Jake och piraterna passar även alldeles utmärkt till exempelvis ett barnkalas eller en maskerad med pirattema.

Tack vare avtal mellan Disney och Fisher-Price finns även Jake och piraterna-produkter speciellt anpassade för mindre barn. Dessa är svåra att svälja. Leksakerna för de mindre barnen spelar ofta ljud och har en massa roliga funktioner som kan aktiveras genom att trycka på olika knappar.