• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Frost

Disneyfilmen Frost är världssuccén som alla talar om! Här på Leksaker.se hittar du flera prylar och produkter baserade på denna moderna klassiker om de två prinsessorna Elsa och Anna. Vi har Frostprodukter för barn i alla åldrar, och fast frakt. Handla redan idag!

Frost

30 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

30 Produkter

Till toppen av sidan

30 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

30 Produkter

Till toppen av sidan
 

En sällan skådad framgångssaga

Disneyfilmen Frost är en världssuccé utan tidigare skådat slag. Inte långt efter USA-premiären i december 2013 blev den världens genom tiderna mest inkomstbringande animerade långfilm, och idag räknas den som en sann Disneyklassiker. Filmen har fans i alla åldrar – från småbarn till vuxna – och det fantastiska soundtracket är helt i en klass för sig.

Filmen utspelar sig i det skandinaviska kungariket Arendal, där de två prinsessorna Elsa och Anna hålls frånskilda på grund av Elsas magiska förmåga att manipulera is. Frost innehåller flera nu klassiska sångnummer, romantik och mycket humor, och har belönats med ett antal prestigefyllda priser, bland annat två Oscarsstatyetter och en Golden Globe.

Eftersom Frost blivit en sådan framgång har ett flertal leksakstillverkare köpt rätten att få producera leksaker föreställande bland annat filmens olika karaktärer, och idag finns det alltifrån figurer och dockor till möbler, kläder, spel och åkfordon med motiv från filmen.

Leksaker.se skulle inte vara en leksaksbutik värd namnet om vi inte hade ett stort utbud Frostprylar. Vi har valt ut de allra bästa produkterna på marknaden, och försökt täcka upp så många olika ålders- och målgrupper som möjligt. Filmens enorma popularitet visar inga tecken på att falna, så vi kommer med största sannolikhet bara att utöka vårt reda breda sortiment av Frostleksaker, över tid.

När du köper leksaker baserade på Disneys Frost hos oss, vill vi att du skall kunna känna dig trygg. Därför garanterar vi god service och snabb leverans. Vi har också en fast frakt, vilket är extra bra om du handlar mycket på en och samma gång.