• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Flygplan

Filmen Flygplan är uppföljaren till Disneys publiksuccé Bilar, och precis som i föregångaren är det människoliknande fordon som handlingen kretsar runt. Till skillnad mot Bilar är det nu istället flygplan och flygmaskiner som står i fokus, och här på Leksaker.se kan du köpa en massa roliga prylar baserade på filmen!

Flygplan

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Vi har flygplanen från Flygplan

Filmen Flygplan handlar, som titeln avslöjar, om levande flygplan och deras äventyr bland molnen. Rent konkret kretsar handlingen kring det godhjärtade besprutningsplanet Dusty spridenfält, vars livslånga dröm är att få delta i det berömda flygracet Vingar Jorden Runt. Dusty är dock inte byggd för detta och lider dessutom också av höjdskräck. Med hjälp av sin mentor Skipper Riley – ett jaktplan med många år på nacken – får Dusty dock möjlighet att ställa upp i tävlingen. Vad som sedan följer är en underhållande och världsomspännande historia om hjältemod, vänskap och att våga tro på sig själv.

Filmen blev, precis som föregångaren Bilar, en rejäl succé och 2013 hade uppföljaren Flygplan 2: Räddningstjänsten premiär. I denna får tittaren följa Dusty på nya äventyr, denna gång som räddningsflygplan. Till följd av Flygplans popularitet har det även blivit en hel del produkter i form av roliga leksaker och andra prylar med motiv från filmerna. Den allra största produktkategorin är leksaksflygplan som föreställer de olika karaktärerna i filmerna. Dessa varierar i storlek och funktioner – vissa leksaksplan är små och relativt enkla, medan andra är lite större och försedda med olika slags finesser. Det finns även gott om radiostyrda flygplan och helikoptrar föreställande filmens karaktärer. Utöver detta produceras även lekset med planen från filmen, samt ett flertal klädkollektioner där motiv från filmerna pryder de olika plaggen.

Här på Leksaker.se kan du välja mellan flera av dessa produkter. I vårt sortiment hittar du alla prylarna som ett fan av Disneys Flygplan bara måste ha i sin samling. Handla redan idag och dra nytta av vår fasta frakt!