• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Doc McStuffins

Doc McStuffins är serien om den snälla flickan Dottie, som hjälper sina skadade leksaker och ser till så att de kryar på sig. Hos oss hittar du ett flertal roliga Doc McStuffins-leksaker till förmånliga priser. Beställ Doktor McStuffins-prylar redan idag!

Doc McStuffins

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Stort utbud av Doc McStuffins-produkter

Serien Doc McStuffins handlar om den lilla flickan Dottie, vars mamma är läkare. Inspirerad av sin mamma blir även Dottie ett slags läkare – leksakerna i barnkammaren får agera patienter, och när hon sätter på sig sitt stetoskop får leksakerna liv och kan plötsligt prata. Dottie undersöker sina leksakskompisar och ordinerar olika kurer så att de skall må bättre. Genom serien förmedlas budskap om hälsa och välmående, samtidigt som läkarbesök avdramatiseras. I Sverige sänds serien på kanalen Disney Junior.

Som med många andra Disneyproduktioner kryllar det av Doc McStuffins-produkter och -prylar på marknaden idag. Företag producerar, förutom dockor och mjukisdjur föreställande de olika karaktärerna, även klädesplagg, dekorationer, möbler och sängkläder med motiv från serien. Då programmets främsta målgrupp är mindre barn är leksakerna anpassade efter detta. Det innebär att många produkter har inbyggda ljudeffekter, få småbitar som kan sväljas och så vidare. Detta kan jämföras med andra Disneyproduktioner, som till exempel Frost (se separat produktkategori), som har en mycket bredare målgrupp och fanbas – från småbarn till vuxna. För dig som förälder innebär det att du kan känna dig trygg när du handlar Doc McStuffins-leksaker till ditt barn.

Många Doc McStuffins-produkter ger barnen möjlighet att själva leka läkare. Att leka att de har olika yrken och sysselsättningar är något de allra flesta barn gör i 3-års åldern, och det är inte ovanligt att de med kompisar och syskon leker såväl läkarklinik som affär eller prinsesslott. Att då ha ett gäng Doc McStuffins-redskap nära till hands ger små fans av serien mycket inspiration och glädje.