• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Cars

Disneys Cars är en numera klassisk Disneyfilm, som fick den svenska titeln "Bilar". Hos oss hittar du ett stort antal leksaker och produkter baserade på filmens karaktärer, från Blixten McQueen till Bärgarn och Doc Hudson. Köp dina Bilar hos oss, redan idag!

Cars

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

En modern Disneyklassiker

Disneyfilmen Cars, eller Bilar som den heter på svenska, blev en enorm succé när den hade premiär år 2006. Filmen har sedan dess fått flera uppföljare, och gett upphov till två tv-serier, ett stort antal tv-spel, all möjliga leksaker och till och med flera nöjesfält! Det rör sig med andra ord om en modern Disneyklassiker som skänkt glädje åt miljoner människor, världen över.

Sedan premiären av Cars/Bilar har det även lanserats ett stort antal leksaker baserade på filmens karaktärer. Detta beror i mångt och mycket på att Disney sålt produkträttigheterna till ett flertal företag på en och samma gång, vilket innebär att många olika leksaksproducenter kan lansera sina egna Carsleksaker. Detta betyder att det finns alltifrån Bilar-Duplo och -Lego till Hot Wheels-fordon och Matteleksaker som bär Bilar-filmens logga. Det barn som är ett fan av Cars-filmerna har med andra ord många olika leksaker att välja mellan, och vi på Leksaker.se har plockat ut de allra bästa produkterna när vi satt samman vårt egna sortiment.

En annan konsekvens av filmseriens enorma sortiment är att det finns långt mer än "bara" leksaksbilar och modeller baserade på filmerna. Det går även att få tag på alla möjliga olika andra produkter, som böcker, kläder, väggprydnader, gosedjur, brädspel, pussel och bäddset. Åldersspannet är också mycket brett, och på marknaden finns i dag Cars-produkter för såväl småbarn som för barn i skolåldern.

När du handlar leksaker baserade på Disneys Cars hos oss, garanterar vi på Leksaker.se dig en trygg köpupplevelse med bra service och snabb leverans!