• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Disney

Här på Leksaker.se hittar du massvis med olika Disneyfigurer, -leksaker och -produkter, baserade på de klassiska karaktärerna såväl som de senaste filmsuccéerna. Vi har gott om Disneyleksaker för barn i alla åldrar, och för alla tillfällen – helt enkelt superkul, i alla lägen!

Disney

12 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

12 Produkter

Till toppen av sidan

12 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

12 Produkter

Till toppen av sidan
 

Ett enormt utbud

Alla känner till Disney, som i nästan 100 år charmat världen med sina filmer och serier. Det som började med tecknade sekvenserna med Musse Pigg, Kalle Anka, Långben och Pluto har idag vuxit till ett imperium, och här på Leksaker.se finns gott om produkter baserade på Disneys karaktärer.

Disney har länge satsat på olika produkter och leksaker, vilket gjort dem till en stor aktör även på leksaksmarknaden. Detta innebär att det finns mycket att välja mellan, och oavsett vad man letar efter finns det alltid någon Disneyleksak som passar.

En stor del av deras leksakssortiment utgörs till exempel av actionfigurer och dockor, i olika storlekar – från små plaststatyetter till större kramdjur med till exempel Toy Story eller Frost-motiv. För några år sedan köpte The Walt Disney Company upp seriejätten Marvel och hela Star Wars-franchisen, vilket innebär att man också saluför gott om produkter baserade på till exempel Iron Man, the Avengers och karaktärerna från Stjärnornas Krig-filmerna.

Disney är också storproducent av olika slags spel, både brädspel och pussel samt dator- och Tv-spel. Det är heller inte ovanligt att de med jämna mellanrum lanserar nya lekset där man får en handfull figurer för paketpris. Gosedjur och mjukisdockor är en annan populär produktkategori, och ett annat stort produktområde är figurer, dräkter och varor med prinsesstema. I den sistnämnda kategorin hittar man både nyare prinsessor, som till exempel Anna och Elsa från ovan nämnda Frost, men även lite äldre, men minst lika kända Disneyprinsessor, som Askungen, den lilla sjöjungfrun Ariel, samt Jasmin från Aladdin.