• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Carrera

Med bilar och bilbanor från Carrera fylls barnkammaren med fart och fläkt! Tryck gasen i botten och försök komma först i racet, men se upp! Den som åker för snabbt åker ofta av banan, och riskerar då att förlora hela loppet! Carreras bilbanor – roligt för alla åldrar!

Carrera

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Experter på bilbanor och radiostyrt

Företaget Carrera är experter på elektriska leksaksbilar, och var banbrytande när de år 1963 lanserade världens första elektriska leksaksbilbana. En stor del av sortimentet består av bilbanor med tillhörande fordon, men förutom detta bär också många olika slags radiostyrda bilar företagets namn och logotyp. En del av Carreras framgångsrecept är det faktum att man har stora möjligheter att skräddarsy sin egen lekupplevelse.

Till exempel kan man välja att antingen köpa färdiga bilbaneset, komplett med vägbitar och bilar, eller så kan man köpa lösa delar och bygga sin egen bana. Alternativt kan man göra bäggedera och låta fantasin flöda fritt. Detta öppnar för oändlig variation och många roliga lektimmar! Vem vill inte bygga och sätta rekordet på sin egen drömbana? För ökad realism och detaljrikedom går det också utmärkt att köpa till byggnader och små människofigurer, som till exempel domartorn, läktare, verkstäder, publik och mekaniker.

Det finns också ett stort antal bilar att välja mellan, och även dessa kan kombineras på olika sätt. Dels säljer Carrera realistiska bilbanebilar, baserade på verkliga bilmodeller – såväl rally- och sportbilar som Formel 1 – dels tillverkar man också fordon som känns igen från till exempel TV-spelserien Mario Kart, Teenage Mutant Ninja Turtles och Disneys filmserie Bilar. Ofta finns dessa licensierade produkter både som bilbanebilar och som radiostyrt. Vissa riktiga biltillverkare, som Ferrari och Mercedes, har gett Carrera rätt att producera leksaker baserade på deras riktiga fordonsmodeller.

Det radiostyrda är nämligen Carreras andra stora verksamhetsgren. Förutom bilar finns det även båtar och fantasifordon. Exempel på detta är den urhäftiga Turnatorbilen.