• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Bruder

Tyska leksaksföretaget Bruder är kända för sina välgjorda och detaljerade leksaksfordon, som alltid är av högsta kvalitet. Förutom fordonen finns det gott om tillbehör och andra figurer att köpa till, vilket öppnar för många roliga stunder av fantasifull lek. Köp Bruder-leksaker från Leksaker.se, redan idag!

Bruder

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Leksaksfordon av hög kvalitet

Bruder har i åratal producerat leksaksfordon av hög kvalitet, och vi på Leksaker.se är glada över att ha deras varor i vårt sortiment. Bruders produkter är så många till antalet att det inte går att lista alla här och nu, men tyngdpunkten ligger helt klart på olika typer av tjänstefordon. Bland annat har Bruder en hel del lantbruksfordon, och maskiner som vanligtvis återfinns på bondgårdar. Hit räknas bland annat traktorer och skördetröskor. Utöver detta säljer man också många olika typer av lastbilar och arbetsfordon avsedda för stadsmiljö, samt en del utryckningsfordon, till exempel leksaksbrandbilar. Samtliga fordon är mycket detaljerade och välgjorda, men håller även hög kvalitet. Skulle någonting mot förmodan gå sönder kan man beställa reservdelar via företagets hemsida.

I serien "bworld" låter Bruder barnen leka med fordon och figurer baserade på olika yrkesrelaterade teman. Det kan till exempel röra sig om figurer och leksakshus med koppling till skogsbruk, lager- och logistik, ridning och hästskötsel eller motor- och vintersport. Här kan figurer och fordon också kombineras på olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränser. Är man ute efter en mycket realistisk lekupplevelse kan man köpa till många tillbehör och extra attiraljer, som till exempel leksaksdjur, skyltar och annat som hör till de olika temana.

För de allra minsta barnen har Bruder tagit fram ROADMAX-serien, som består av färgglada och mycket tåliga leksaksfordon i plast. Deras färggranna utseende tränar barnens kognition, specifikt förmågan att urskilja olika färger. Att de är så robusta lämpar sig också väl för de minsta barnen, och som förälder behöver man inte oroa sig för att leksakerna ska gå sönder i första taget.