• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Black & Decker

Det berömda verktygsföretaget Black and Decker har redskap för den lilla hemmafixaren! Här på Leksaker.se hittar du massor med leksaksverktyg och tillbehör, som främjar kreativitet och skapande. Välj mellan flera olika verktyg till fantastiska priser och låga fraktkostnader. Köp Black and Decker-leksaker redan idag, och låt snickrandet och byggandet börja!

Black & Decker

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Många verktyg för små hemmafixare

Black and Decker startade sin verksamhet för snart 100 år sedan, i Baltimore i USA, då Duncan Black och Alonzo Decker gick samman och öppnade en liten verkstad. Idag är företaget ett multinationellt imperium, och man säljer sina högkvalitativa verktyg och trädgårdsredskap över hela världen. Företaget är ett av de största inom sin bransch i hela USA.

Men det är inte bara vuxna snickare, byggare, reparatörer och fixare som använder verktyg från Black and Decker. På senare år har man börjat satsa mer och mer på en yngre publik, och idag tillverkar man även leksaksredskap. Dessa har länge varit rätt ovanliga i Sverige, men vi på leksaker.se hoppas på att få upp även svenska konsumenters ögon för Black and Deckers leksaksvertyg.

Många av verktygen är naturtrogna och drivs på batterier. I sortimentet finns bland annat borrar, motorsågar och slipmaskiner, men även skiftnycklar, hammare, handsågar och skruvmejslar. Leksakerna från Black and Decker är barnanpassade och 100 % säkra, och kan inte skada någon. Att som vuxen hålla ett barn sällskap när de leker med Black and Decker-leksaker kan vara ett ypperligt tillfälle att berätta om säkerhet och ansvarsfullt användande av verktyg. Det är också ett bra sätt att uppmuntra till kreativitet och skapande.

Förutom klassiska verktyg säljer Black and Decker också andra tillbehör, som kommer väl till användning när ditt barn leker med verktygen. Ett exempel på detta är arbetsbänken, där man kan förvara verktygen när dessa inte används. Den tar inte mycket plats och gör det enkelt att städa undan saker som inte används. Utöver detta går det också att köpa arbetskläder och verktygsbälten som ditt barn kan bära medan det leker snickare eller reparatör.