• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

BIG

Hundratusentals barn har lärt sig gå med hjälp av de roliga Bobbybilarna från BIG. Bilarnas starka färger och roliga utseende gör dem både lockande och underhållande för de minsta barnen, som har skoj samtidigt som de lär sig gå.

BIG

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan
 

BIG är bra på fordon för de små

Tyska leksaksföretaget BIG är framförallt känt för sina "Bobby cars" – vanligtvis klarröda plastbilar som småbarn kan sitta på och föra fram med hjälp av sina ben och fötter. Ursprungsmodellen var starkt röd, med vit ratt, men i BIG:s sortiment finns nu ett flertal Bobby cars i olika färger och stilar. Gemensamt för dem alla är dock att de kommer i starka primärfärger, vilket är bra för barnens utveckling, då detta tränar deras färgseende. Tutan går att använda, vilket de små också tycker är väldigt roligt.

Förutom Bobby cars har BIG gott om andra typer av leksaksfordon i sitt sortiment, såväl större produkter som barnen själva kan åka på, men även mindre leksaksfordon av olika slag. De lite större fordonen är bland annat kickbikes i plast, men även plastcyklar. Plastcyklarna finns i flera modeller – vissa med två hjul, andra med tre – och fungerar enligt samma princip som Bobbybilarna från BIG. De är alldeles för låga för att man skall kunna ramla av och slå sig, som man kan göra på riktiga cyklar, men tränar ändå ditt barns balanssinne. Precis som bilarna kommer BIG:s cyklar och kickbikes i starka färger och snygg design. Som om inte detta vore nog producerar BIG också minitraktorer och andra arbetsfordon, som barnen kan åka med.

Nyligen lanserade BIG också en produktserie bestående av mindre fordon. Dessa är främst mindre grävmaskiner, stora som "vanliga" leksaksfordon. Dessa lämpar sig perfekt för lek i till exempel sandlådan eller i trädgården, men går såklart lika bra att använda inomhus. För lek i snön har BIG ett flertal roliga och bekväma pulkor att välja på.

PlayBig BLOXX är namnet på en produktserie med små leksaksbilar, -tåg och -hus. Det finns även många djurfigurer i serien. BLOXX påminner mycket om Lego, då de låter barnen bygga sina egna miljöer med olika klossar.