• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Kalastema

Vi har tillbehören som gör barnkalaset till en succé, oavsett tema! Välj mellan en mängd produkter som passar in på just ditt tema, som förgyller festen och gör upplevelsen komplett. På Leksaker.se hittar du artiklarna som passar nästan alla kalasteman. Låt dig inspireras inför kalaset, och skapa minnen för livet!

Kalastema

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Pirater, prinsessor och allt däremellan

Ett genomtänkt kalastema kan lyfta ett redan roligt barnkalas till nya nivåer. Det ger en bättre helhetsbild, och skänker omväxling i vardagen – det är ju inte ofta man får tillfälle att gå bort på bjudning iförd till exempel pirat- eller prinsesskläder. Har man ett särskilt kalastema vet gästerna också vad de har att förvänta sig, och man kan enklare styra upp och få inspiration kring till exempel mat och tilltugg, då detta helst skall vara i linje med det valda temat. Det blir med andra ord både lättare för värden/värdinnan, men även en skojigare inramning, om man bestämmer sig för ett specifikt kalastema.

En tidlös klassiker är att ha pirattema. På senare år har pirater fått ett uppsving i populärkulturen, mycket tack vare filmer som Pirates of the Carribean och tecknade TV-serier som Jake och piraterna. Ett piratkalas öppnar för lek och stoj, och många roliga utklädslar, och självklara lekar på schemat är hela havet stormar, skeppsbrott och fiskdamm (som för övrigt funkar i de flesta kalassammanhang). Attiraljer som kroksablar, ögonlappar, Jolly Roger-flaggor och papegojor är också givna inslag.

För de som inte är så förtjusta i just sjörövare är prinsesstema ett populärt alternativ. Här står glamour och glitter i fokus, snarare än råbarkade pirater. Den som anordnar ett prinsessekalas kan antingen väja att hålla sig till ett allmänt prinsesstema, eller fylla lokalen med dekorationer och tillbehör med Disneyprinsessorna som motiv. Det finns naturligtvis inget som säger att det måste vara antingen eller, och om man vill kan man också låta bara vissa prydnader ha till exempel Elsa från Frost, Askungen eller Belle från Skönheten och Odjuret som motiv – Disneyprinsessorna som ett slags krydda snarare än huvudtema.

Utöver pirater och prinsessor har vi även en mängd andra kalasteman att välja mellan. Bläddra gärna bland artiklarna i sortimentet för inspiration!