• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Zebra

Med ett Zebratema kan du enkelt få till ett kul kalas. De svartvita ränderna kan även komma i andra färger, hos oss hittar du många olika produkter och dekorationer som du kan använda till kalaset. Sätt upp trevliga ballonger och få till en fin dukning med våra zebra-inspirerade saker!

Zebra

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Zebra som tema gör kalaset lite roligare

Ett barnkalas med zebra som tema är både kul och enkelt att få till. De fina ränderna passar till både kill-, och tjejkalas på ett bra sätt. Hos oss kan du hitta många bra kalasprodukter att använda dig av för att både få till kalastemat och även för att underlätta för dig själv. Du kan exempelvis köpa snygga papptallrikar och muggar, något som är perfekt om du förväntar dig många gäster. Papptallrikarna och muggarna går inte sönder om de tappas och du kan enkelt källsortera alltihop när kalaset väl är över. Dessutom så slipper du en hel del disk, något som alla trötta föräldrar är tacksamma för när kalaset är slut. Allt du behöver till ett zebra barnkalas kan du hitta hos oss.

Du kan även hitta på olika lekar med zebratema. Vad sägs som att leka "sätt svansen på grisen" fast istället för en gris så använder du naturligtvis en zebra istället. Låt födelsedagsbarnet vara med och förbereda leken, kanske genom att själv måla den stora zebran som sedan ska få en ny svans. Zebratema på barnkalaset ger dig inte bara möjlighet att använda dig av våra fina dekorationer och tillbehör, du kan även baka en fin zebratårta där ränderna består av exempelvis choklad och vanilj eller grädde. Det är alltid trevligt för barnen när kalaset har ett tema. Skapa ett riktigt roligt barnkalas genom att beställa hem allt du behöver här från oss. När du väl har bestämt ett tema blir det mycket lättare att planera hur resten av kalaset ska se ut.