• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Violetta

Violetta är namnet på både Disneys egen såpopera för barn och den duktiga sångerskan som har huvudrollen i serien. Många barn runt om i världen följer hennes äventyr och vardag, fylld av dans, sång, vänner och romantik. Vi har allt du behöver för ett barnkalas med Violetta-tema.

Violetta

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Violetta – en hit bland barnen i hela världen

Det är lätt att förstå varför barn älskar serien Violetta och då speciellt huvudkaraktären. Hon är nämligen en stark, intelligent och nyfiken tjej som följer sina drömmar. Serien handlar om hur hon vill sjunga, dansa och lära sig i en musik- och dansskola som heter Studio 21. Trots att hennes överbeskyddande far inte vill det så tar hon hjälp av sin moster för att ge det ett försök trots allt. Om du vet att ditt barn tycker om Violetta så kommer ett kalas med hennes serie som tema att bli en klockren succé. Hos oss hittar du både rymliga pappmuggar, praktiska papptallrikar och många andra bra produkter och tillbehör till kalaset.

Att köra på ett Violetta-tema för ditt barnkalas innebär att du med fördel kan förbereda dig för både sång och dans. Om du har en karaokemaskin som står och dammar så bör du definitivt ta upp den. Det går annars minst lika bra att bara sätta på en skiva med barnens favoritlåtar och låta de använda en hårborste som mikrofon så länge det är roligt. Du kan alltid använda dig av Violetta och hennes musik även när det kommer till de klassiska lekarna, som exempelvis "Hela havet stormar". Kom ihåg att även hänga upp roliga girlanger och liknande i Violetta-tema. På så sätt kan du få till en trevlig och festlig stämning i hemmet. Med hjälp av kalasprodukterna du kan köpa hos oss blir det lättare för dig att ta hand om festen.