• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Transformers

Transformers känner de flesta till, antingen genom de populära Michael Bay-filmerna eller genom den kultförklarade tecknade tv-serien. Med Transformers kan du få till ett riktigt roligt barnkalas, vi har allt du behöver! Dessutom så slipper du diska alla tallrikar och bestick efteråt, något som alltid är skönt att slippa.

Transformers

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Transformers – De goda robotarna med Optimus Prime i spetsen

Transformers lanserades redan i mitten av 80-talet och var en tecknad tv-serie som fick ett enormt genomslag bland både barn och ungdomar. Serien följde den goda roboten Optimus Prime som kunde förvandla sig till en röd och blå lastbil. Hans ärkefiende, Megatron, var ständigt bråkig och han kunde förvandla sig till en gigantisk pistol. I och med de nya Michael Bay-filmerna fick Transformers nytt liv och både leksakerna och varumärket är större än någonsin. Nu kan du enkelt skapa ett riktigt roligt kalas med Transformers som tema. Allt du behöver kan du hitta här hos oss, vi har både papptallrikar, servetter och allt annat som behövs för att skapa ett minnesvärt barnkalas. Du kan naturligtvis även hitta dina presenter här hos oss. På så sätt kan du spara lite tid och få hem alla saker du behöver på en och samma gång.

Ett tips om du ska dekorera tårtan med en transformers är att ta reda på vilken av alla karaktärer som är födelsedagsbarnets favorit. På så sätt kan du anpassa färgerna utefter karaktären. Optimus Prime är exempelvis både blå och röd, vilket du enkelt kan matcha med exempelvis blåbär och jordgubbar eller hallon. Det kan även vara aktuellt att förbereda lite film- eller tv-tittande. Om alla barnen är stora fans av Transformers kan du sätta ihop en rolig tipspromenad. Som avslutning på kalaset kan du sätta på ett par avsnitt av tv-serien. Avsnitten är både barnvänliga och relativt korta. På så sätt ger du dig själv lite andrum och kan slappna av medan barnen har kul framför tv:n.