• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Svampbob Fyrkant

Följ med hela vägen ner till havets djup och gör ett besök i Svampbob Fyrkants ananashus. Här händer det alltid något roligt, vilket är perfekt inför alla barnkalas och fester med Svampbob Fyrkant tema. Vi hjälper dig få till ett riktigt lyckat barnkalas på ett enkelt sätt.

Svampbob Fyrkant

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Svampbob Fyrkant har mängder av roliga vänner

Svampbob Fyrkant, den lustiga lilla tvättsvampen som bor på havets botten, har mängder av roliga och färgstarka vänner. Först och främst finns Svampbobs bästa vän Patrik Sjöstjärna som ständigt följer med Svampbob i hans äventyr. Ibland får de även besök av Sandy Kind, en ekorrtjej som tar sig omkring under vattnet med hjälp av en dykardräkt. Svampbob Fyrkant jobbar som grillkock på ett hamburgerhak som drivs av Herr Krabba. Här jobbar han tillsammans med bläckfisken Bläckvard Tentakel. Ett tips om du ska ha ett Svampbob Fyrkant-kalas är att servera de välkända krabburgarna. Du behöver naturligtvis inte använda dig av krabba för att göra hamburgarna, det räcker med vanliga burgare eller varför inte till och med satsa på laxburgare. På så sätt kan det bli både gott och nyttigt på samma gång. Hamburgare är en favorit både bland barn och vuxna.

Vi har flera bra Svampbob Fyrkant produkter som du kan använda dig av till kalaset. De viktigaste är papptallrikar och bestick eftersom dessa ger dig möjlighet att snabbt kunna städa upp kalaset när det är slut. Även en stor bordsduk med Svampbob Fyrkant-motiv är såklart ett måste. Vi har dessutom gott om roliga leksaker som du kan köpa för att sedan överraska barnen med i godispåsarna. Kolla gärna igenom vårt sortiment, du kommer garanterat att hitta något som passar som födelsedagspresent. Vi har roliga leksaker och prylar till både killar och tjejer. Vem vet, du kanske till och med hittar något som du själv vill ha. Vi har ett stort sortiment med leksaker till alla åldrar.