• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Star Wars

Star Wars har under många år fascinerat både barn, ungdomar och vuxna med sin fantastiska saga. Det är inte så konstigt att Star Wars-barnkalas uppskattas av både föräldrarna och barnen själva. Genom att köpa in alla dina produkter till barnkalaset här från oss gör du det lätt för dig.

Star Wars

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Star Wars-barnkalas som passar alla

Att planera ett lyckat Star Wars-barnkalas är inte särskilt svårt. Det finns ju så många minnesvärda och färgstarka karaktärer som barnen kan klä ut sig till. Att låtsas vara en jedi är enkelt, du behöver bara en morgonrock och ett lasersvärd av något slag. Ett tips är att även styra upp lekar som har med Star Wars att göra. Vad sägs som fiskedamm fast istället för att barnen använder ett fiskespö så använder de "Kraften" för att lyfta upp godispåsarna. Genom att du själv använder ett fiskespö och flyttar på presenten kan barnen verkligen leva sig in i Star Wars-världen. Du kan säkert själv komma på fler fiffiga sätt där Star Wars kan inspirera lekarna.

Star Wars idag är faktiskt större än bara filmerna som blev enorma framgångar på bio. Det finns otaliga tv- och dataspel samt även tecknade tv-serier som barnen förmodligen har sett någon gång. Speciellt tv-serien är lite mer barnvänliga och kan passa utmärkt att sätta på om du vill ha en lugnare stund under barnkalaset. För att skapa en fräck tårta till temakalaset kan du dekorera den med tuffa pappfigurer som du hittar här. Vill du se till att kalaset blir lite extra roligt så kanske du kan få en förälder att klä ut sig till den läskiga Darth Vader.

Ett Star Wars-barnkalas kan bli hur kreativt och roligt som helst. Hos oss kan du inte bara hitta produkter för att dekorera barnkalaset, som exempelvis ballonger, tallrikar och annat roligt. Du kan även hitta leksaker såklart!