• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Sofia Den Första

Sofia den första är en av Disneys stora barnfavoriter, speciellt i de yngre åldrarna. Nu kan även barnen leka sina egna Sofia den första-lekar genom att du anordnar ett roligt kalas med just detta tema. Vi har allt du behöver för att få till ett riktigt roligt barnkalas.

Sofia Den Första

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Sofia den första samlar många av Disneys prinsessor

Sofia den första är en serie som handlar om Sofia, en liten tjej som blir prinsessa efter att hennes mor gifter sig med konungen. Med hjälp av de tre feerna från Törnrosa och hennes vänner får barnen följa med i många äventyr i det förtrollande landet som hennes nya fader styr över. Att fixa till ett barnkalas med Sofia den första-tema är busenkelt, speciellt eftersom du kan köpa allt du behöver här från vårt stora sortiment. Vi har samlat ihop allt till exempelvis dukningen men även för att dekorera hemmet så att det blir mysigt och trevligt. Kom ihåg att i Sofia den första så dyker många av Disneys mest älskade prinsessor upp, från Askungen och Ariel till Snövit, Mulan, Rapunzel och till och med den rödhåriga prinsessan Merida från filmen Modig.

Det finns flera sätt att få till den festliga stämningen när det kommer till barnkalas. Ett sätt är att fästa roliga girlanger i taket och även dekorera med banderoller och liknande. Låt barnet hjälpa till så blir de mer delaktiga i fixandet, något som gör allt lite roligare. Sofia den första har ett magiskt halsband som hon använder sig av i sina äventyr. Du kan enkelt kombinera det magiska halsbandet med roliga lekar som exempelvis "1-2-3 rött ljus". Då kan den som har halsbandet vara den som får alla att frysa till. Du kan säkert själv komma på flera roliga lekar som du kan anpassa till Sofia den första-temat.