• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Skylanders

Skylanders heter de små figurerna som med olika krafter och egenskaper skyddar sitt land från onda bovar. Fixa ett roligt barnkalas med Skylanders som tema genom att köpa hem allt du behöver här från oss. Vi ser till att du får hem beställningen snabbt och till ett bra pris.

Skylanders

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Skylanders har många roliga karaktärer

Skylanders är ett konsolspel som finns för de gamla konsolerna Xbox 360 och PS3 samt de nya konsolerna Xbox one, PS4, Wii U och så vidare. Själva spelet går ut på att de små Skylandersfigurerna ska skydda sitt land från onda bovar. Man köper figurerna separat som vanliga leksaker och sätter de sedan i en portal för att kunna använda sin figur i spelet. Skylanders är ett av de populäraste spelen på länge, både bland barn och även bland de föräldrar som gillar att spela tillsammans med barnen. Ett barnkalas med Skylanders som tema kan bli riktigt kul, speciellt om du hittar många roliga dekorationer och tillbehör med Skylandersmotiv. Tursamt nog så har vi gott om dessa, köp alla saker du behöver till ditt barnkalas med Skylanderstema.

Ersätt glas, bestick och tallrikar med pappmuggar, plastbestick och papptallrikar som du kan hitta hos oss. Dessa är inte bara fina och dekorerade med lustiga figurer, de är hållbara och går utmärkt att källsortera när kalaset väl är över. Du slipper inte bara diska, du får även mer tid över för att kunna varva ned och ta det lugnt. Dessutom så kan du variera mellan de traditionella barnkalaslekarna och en stunds spelande av Skylanders. Att få spela med sina kompisar är alltid roligt. Genom att inreda hela ditt hem med roliga girlanger och annat skoj kan du få till en riktigt festlig stämning blixtsnabbt. Låt födelsedagsbarnet hjälpa till och vara delaktig så blir jobbet mycket roligare för alla.