• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Racing

Älskar ditt barn racingbilar, snabba hastigheter och tuffa racingförare så är ett barnkalas med racing som tema ett givet alternativ. Hos oss hittar du allt för att få till en riktigt rolig och spännande racingfest till barnet. Skapa ett fartfyllt och festligt barnkalas med alla våra roliga kalastillbehör.

Racing

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ett spännande barnkalas med racing

Det finns något speciellt med snabba och tuffa bilar som barnen tycker om. Med racing som tema till barnkalaset har du gott om möjligheter att göra något speciellt. Först och främst så har du naturligtvis allt du behöver för att inreda och dekorera så att du får ett riktigt bra racing-barnkalas. Vi har roliga banderoller, girlanger i olika färger och även pappmuggar, papptallrikar och servetter inför dukningen. Just dukningsprodukterna är bra att ha på alla barnkalas eftersom du slipper använda porslinet. Det innebär även att diskningen blir mindre och att du får mer tid över till det som verkligen är roligt. Racing som tema ger dig många roliga och snygga motiv till både dukningsprodukterna och dekorationen, barnen kommer att älska dessa!

När det kommer till tårtan så kan du antingen låta konditoriet baka ihop en fin tårta med racing som tema eller så kan du helt enkelt köpa tårtljus med racingbilar och baka din egen tårta. Hur du än gör så är det alltid uppskattat av barnen när tårtan är lite extra rolig. Racing som tema är alltid kul för barnen och det finns gott om roliga sätt att anpassa kalaslekarna till temat. Fiskedammen kan exempelvis bestå av bilgodis som exempelvis Ahlgrens bilar eller de röda racingbilarna som finns att köpa som lösgodis. I vårt stora sortiment med kalastillbehör kan du hitta allt du behöver för att få till ett kul racing-tema till barnkalaset. Beställ allt du behöver från oss så får du dina saker snabbt och till ett bra pris dessutom.