• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Ninja Turtles

Det finns inget som är tuffare och coolare än Ninja Turtles. Dessa sköldpaddor har inte bara coola utseenden, de slåss även mot onda ninjor och är med om många äventyr både i filmer och tecknade serier. Ett barnkalas med Ninja Turtles som tema kan bli riktigt roligt.

Ninja Turtles

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ha kul med ett Ninja Turtles-barnkalas

Ninja Turtles består av fyra karaktärer som fått sina namn från renässanskonstnärer. De heter Leonardo, Donatello, Michelangelo och Rafael och särskiljer sig genom att ha olika färger och vapen. Det är lätt att förstå varför just dessa figurer är så populära bland barn. Genom att anordna ett barnkalas med Ninja Turtles-tema kan du få till en riktigt rolig stämning. Det beror inte bara på att de tuffa sköldpaddorna kan karate och ser coola ut, de älskar nämligen att festa och ha kul. Eftersom Ninja Turtles favoritmat är pizza så passar det även perfekt att bjuda på just denna maträtt när kalaset väl är igång. Du kan alltid höra dig för med föräldrarna först för att ta reda på vilka pizzor barnen tycker om. Det finns flera roliga lekar du kan hitta du när du kör på ett Ninja Turtles-tema. Vi har även många fina girlanger och liknande som du kan sätta upp i taket för att få till den glada feststämningen.

Med Ninja Turtles som tema till barnkalaset kan du enkelt duka med våra papptallrikar och andra kalastillbehör som exempelvis servetter, tårtljus och så vidare. Dessa gör det enklare för dig att ta hand om disken efteråt och dessutom så ser de festliga ut. Eftersom Ninja Turtles är populärt både som film och som tecknad serie så kan du med fördel låta barnen kika på några avsnitt. På så sätt ger du dig själv lite tid över för att slappna av och fixa med tårtan. Köp allt du behöver till kalaset här hos oss.