• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Monsters University

I Monsters University får vi följa Mike Wazowski, ett grönt litet monster med endast ett stort öga, när han försöker bli en riktig ”skrämmare” i universitetet för monster. Ett barnkalas med Monsters University som tema kan bli hur roligt som helst, du hittar dessutom allt du behöver här hos oss.

Monsters University

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ett kalas med Monsters University som tema passar alla

Monsters University är uppföljaren till den första populära filmen Monsters Inc. Här får vi följa samma karaktärer, det smarta och driftiga monstret Mike och den stora och lojala klunsen Sully, när de får lära sig grunderna i hur man ska skrämma barnen. Trots att de inte gillar varandra i början så blir de snabbt vänner som lär sig att lita på varandra. Ett barnkalas med dessa karaktärer som tema är en given succé, speciellt eftersom du kan beställa både papptallrikar, muggar, servetter och mycket annat i barnkalastemat Monsters University. Dessutom så fyller de en praktisk funktion eftersom de inte kan gå sönder och inte behöver diskas efteråt. I ett kalas med just Monsters University som tema finns det även en hel del utrymme för roliga förklädnader och kostymer, det är ju trots allt monster som gäller.

Du kan alltid försöka få till en läskig tårta också, det är något som alltid uppskattas av barnen. Ett tips är att använda sig av godisbitar för att skapa ett läskigt motiv eller låta ett konditori fixa något roligt. I sann Monsters University anda kan ni även leka den älskade barnleken "1-2-3 rött ljus" fast istället så låtsas barnen att de är monster som ska skrämmas. Du har även alltid möjlighet att sätta på filmerna, något som kan vara bra om du behöver ha en liten lugn stund för dig själv. Allt du behöver för ditt Monsters University-barnkalas kan du hitta hos oss för riktigt bra priser.