• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Monster High

Med Monster High som tema till barnkalaset har ditt barn en hel del roliga karaktärer att klä ut sig till. Dessutom så har vi gott om bra och snygga tillbehör som du kan använda till barnkalaset. Vi ger dig allt du behöver till kalaset, shoppa hos oss redan idag.

Monster High

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Monster High har väldigt många roliga karaktärer

Vad har Dracula, en egyptisk mumie, Frankensteins monster och en varulv gemensamt? Jo, deras barn går nämligen i skolan Monster High där de får lära sig om världen, att skrämmas och vad det innebär att vara vänner. Monster High är baserat på dockor från Mattel, samma företag som skapar Barbie, och de finns även som spel, filmer och olika tecknade serier. Vi har dessutom många olika kalastillbehör som du kan använda dig av för att få till en rolig och spännande stämning till barnkalaset. Häng upp girlanger och banderoller och duka upp med fina pappmuggar, papptallrikar och servetter med motiv för att verkligen få till den rätta atmosfären.

Alla monster i skolan är baserade på kända karaktärer och monster från både litteratur och film. Ett barnkalas med Monster High tema är som en snällare och sötare version av en Halloweenfest. Det beror på att både serien och leksakerna är barnvänliga och passar till både killar och tjejer. Det innebär även att det finns väldigt många kostymer och liknande att beställa och anpassa så att de passar till just Monster High-temat. Du kan själv klä ut till ett av de klassiska monstren om du vill, något som alltid är roligt och som passar perfekt till kalaset. Med Monster High som tema till barnkalaset gör du det lätt för dig, vi har samlat ihop allt du behöver för att få till ett roligt och festligt barnkalas. När du beställer från oss för du dessutom bra priser och snabba leveranser på ditt köp.