• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Mimmi Pigg

Skapa ett sockersött barnkalas med Mimmi Pigg som tema. Inredningen kan gå i rosa, lila, vitt och glitter. Här hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta barnkalaset, oavsett om du letar efter roliga presenter att lägga i godispåsen eller om du är på jakt efter snygga dukningstillbehör.

Mimmi Pigg

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Mimmi Pigg – allas favorit

Mimmi Pigg är en underbar karaktär i Disney och en snäll och söt figur. Att hålla ett barnkalas med Mimmi Pigg-tema är uppskattat av de flesta barnen. För att verkligen sätta rätt prägel på kalaset kan du dekorera med våra fina tillbehör. Här hittar du fina kalasprodukter som dukar, tallrikar, muggar och godispåsar. Dessutom kan det vara uppskattat att ge bort diadem med musöron på. Så sött det kommer se ut när alla små barn sitter runt bordet med Mimmi Pigg öron. För att verkligen börja kalaset på bästa sätt kan du skicka ut söta inbjudningskort med motiv av Mimmi Pigg. Väl ankomna till kalaset brukar det vara bra att börja med maten och eventuell presentöppning. Vid bordet kan du duka med rosa dukar, festliga tallrikar med Mimmi och randiga sugrör. Kanske kan det ligga tutor och girlanger på bordet som barnen kan roa sig med.

Ett måste på kalaset är såklart ballonger. Blås upp ballonger med Mimmi Pigg på och häng dem i taket och på varje gästs stolsrygg. Detta blir en fin detalj och även en present som barnen kan ta med sig hem sedan. Istället för den vanliga tårtan kan det vara roligt att bjuda på snygga muffins. Köp fina dekorationer som du kan sätta i muffinsen sedan. Ett tips på små gåvor att ge till varje barn är musöron och en svans. Svansen kan vara ett snöre eller liknande. Med små tillbehör kan barnen lätt klä ut sig till Mimmi Pigg. Som avslutning på ett roligt barnkalas kan det vara skönt för de små att se på en film.