• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Jurassic World

Dinosaurier har alltid fascinerat både stora och små. Om du vill överraska din dinosauriefantast kan du anordna ett riktigt roligt barnkalas med Jurassic World-tema. Här hittar du alltid du behöver för att skapa ett minnesvärt barnkalas fyllt med läskiga dinosaurier. Få nya idéer till Jurassic World-kalaset redan idag!

Jurassic World

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Jurassic World – tidernas film och tidernas kalas

Jurassic World blev en stor succé precis som de tidigare filmerna Jurassic Park. Om ditt barn älskar dinosaurier kan det vara dags att hålla i årets stora kalas. Här hittar du jättefina tillbehör för ett lyckat dinosauriekalas. Från snygga papptallrikar med motiv av läskiga dinosaurier, till praktiska pappmuggar, plastbestick och mycket mer. Skydda dina bord med en stor och snygg bordsduk i papper som du med fördel kan slänga efter kalaset. För att skapa en mysig och festlig stämning på barnkalaset kan du blåsa upp ballonger med bilder av dinosaurier på. Även girlanger i olika färger brukar kunna bidra rejält till en festlig stämning. Jurassic World är mångas favoritfilm och att överraska barnen med en present i form av en godispåse, blir garanterat uppskattat. Här finns snygga godispåsar som passar perfekt till ett barnkalas med Jurassic World-tema. Om du vill göra på ett mer annorlunda sätt kan du lägga ner smågodis i pappmuggar med motiv av dinosaurier istället för godispåsar.

Lek är viktigt för att barnkalaset ska bli så roligt som möjligt. Det finns mängder av roliga lekar att utöva på barnkalaset, exempelvis klassiker som roliga stafetter och tävlingar. Jurassic World passar väldigt bra som tema på ett barnkalas eftersom dinosaurier både är spännande och roliga. Kanske kan ni avsluta med att se en film om dinosaurier. Beroende på barnens ålder kanske till och med Jurassic World kan visas som avslutning på ett lyckat kalas. Gör det smidigt för dig själv och handla allt du behöver till kalaset på ett och samma ställe. Hos oss finns allt du behöver, oavsett om du ska skapa en fin dukning, ge bort roliga presenter eller vill ha inspiration.