• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Jake och Piraterna

Finns det några barn som inte älskar pirater? Jake och piraterna är ett utmärkt tema på barnkalaset. Låt barnen komma utklädda till pirater. Här hittar du snygga dekorationer som passar perfekt för att fullända barnkalaset med Jake och piraterna tema. Bli inspirerad och få nya idéer redan idag.

Jake och Piraterna

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Låt barnen leva rövare med Jake och piraterna

Jake och piraterna är en populär tv-serie som visas på Disney Junior. Programmet handlar om den lilla piraten Jake som tillsammans med vännerna Izzy och Dudde försöker att överlista skurkarna Kapten Krok och Smee. Jake och piraterna är mycket uppskattade av mindre barn och att hålla ett roligt kalas med pirattema blir garanterat lyckat. För att verkligen skapa en sådan där festlig stämning kan du köpa mängder av fina dekorationer hos oss. Vi har samlat ett stort utbud av dukar, pappmuggar, tallrikar och girlanger – allt i piratanda. Bjud in barnens vänner genom att skicka en riktigt piratlik inbjudan. Här hittar du snygga inbjudningskort som passar perfekt på ett kalas med Jake och piraterna tema. Kanske kan du anordna ett maskeradkalas? Låt barnen komma utklädda till pirater med ögonlappar och mustascher.

Väl till bords passar mat som grillspett, potatissallad och hamburgare utmärkt. Du slipper disken med våra smarta pappmuggar och tallrikar. Eftersom det garanterat blir spill på bordet är det bra att lägga ut en stor bordsduk. Här hittar du snygga dukar med piratmotiv. Pirater seglar ofta över tropiska hav så att inreda med mycket växter är perfekt. När det är dags för lekar kan du byta ut den klassiska leken "sätt knorr på grisen" mot en pirat. Låt barnen försöka sätta ögonlappen på rätt ställe. Hela havet stormar är också en utmärkt lek på ett kalas med Jake och piraterna tema. För att sätta pricken över i:et på barnkalaset kan du överraska barnen med en klassisk fiskedamm. Klä ut dig själv som en pirat och välkomna barnen till fiskedammen. Fyll gärna godispåsarna med passande godis som zoo, fiskar och dödskallar.