• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

JaBaDaBaDo Kalas

Fixa ett roligt och fint barnkalas med hjälp av tjusiga dekorationer och smarta tillbehör från JaBaDaBaDo. Ett JaBaDaBaDo-kalas ska vara färgglatt och barnsligt roligt. Här kan du köpa snygga pappmuggar, praktiska tallrikar och mängder av tjusiga dekorationer som ballonger. Allt för ett lyckat JaBaDaBaDo-kalas.

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Årets roligaste JaBaDaBaDo-kalas

Ett riktigt lyckat barnkalas ska såklart innehålla mängder av skojiga lekar, massvis av ballonger och såklart en smarrig tårta. Ett JaBaDaBaDo-kalas kan du enkelt skapa genom att dekorera med färgglada ballonger, girlanger, muggar och dukar. Förutom att det är otroligt snyggt med mönstrade muggar, tallrikar och dukar, är det såklart väldigt praktiskt att allt är gjort i papp. Det är ju bara att slänga allt när kalaset är över. För att barnen verkligen ska ha roligt på ett JaBaDaBaDo-kalas är det kul om du dukar med små presenter. Här kan du köpa tutor och konfetti som barnen kan ha roligt med runt bordet. Efter middagen kan det vara bra med en liten paus innan det är dags för tårta. På ett JaBaDaBaDo-kalas är lekarna såklart viktiga. Varför inte leka "hela havet stormar" eller kanske "sätta knorr på grisen"? Här hittar du allt du behöver för att ditt barns JaBaDaBaDo-kalas ska bli så lyckat som möjligt.

Efter mycket lek och stoj är barnen förmodligen redo för tårta. Köp några fina dekorationer här som du kan sätta i tårtan. För att verkligen skapa ett festligt JaBaDaBaDo-kalas kan det vara snyggt att hänga upp flaggor i taket. Hitta allt du behöver på ett och samma ställe. Som en trevlig gåva till alla barnen är godispåsen alltid uppskattad. Köp snygga godispåsar hos oss i fina motiv och färger. Förutom godis kan det vara skoj att lägga i något liten present i godispåsarna, exempelvis ett suddgummi eller en penna.