• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fotboll

Har du också en fotbollstokig dotter eller son? I så fall kan du anordna ett roligt barnkalas med fotboll som tema. Lek roliga lekar med fotboll och dekorera bordet med festliga ballonger, girlanger och snygga dukar. Här hittar du mängder av fina kalasprodukter för ett riktigt fotbollskalas.

Fotboll

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Lira fotboll på kalaset

Fotboll är en av världens mest populära sporter och något som tilltalar mängder av barn. Om du vill anordna ett roligt kalas med fotbollstema finns det många bra sätt att gå tillväga. Först och främst gäller det såklart att pynta med fina och festliga dekorationer. Här hittar du allt du behöver för att skapa en festlig fotbollsstämning. Blås upp ballonger med fotbollsmotiv och häng dem på ytterdörren, i taket och lite varstans. Eftersom den klassiska fotbollen är svartvit och gräset är grönt kan det vara en snygg färgkombination – vitt, svart och grönt. Här hittar du fina girlanger och festliga tutor och visselpipor. Själva inbjudningskorten måste såklart se ut som en fotboll. Var tydlig med att informera om att barnen bör ha tåliga kläder för lek och stoj och att det är ett kalas med fotboll som tema.

För ett lyckat kalas kan det vara skönt att köpa muggar och tallrikar i papp, dessa kan du bara slänga sedan. Dekorera och skydda dina bord med stora dukar med fina fotbollsmotiv. Lekarna på kalaset är det roligaste och fotboll är såklart givet på kalaset. För att sätta en festlig stämning på kalaset kan du spela fotbollslåtar i högtalarna. Se till att barnen får ladda med ordentligt med mat innan lekarna drar igång. Hamburgare och grillad korv brukar vara väldigt lyckat. Som avslutning på ett roligt kalas kan du dela ut godispåsar. Här finns snygga godispåsar och roliga leksaker att lägga i påsarna. Om du vill sätta pricken över i:et kan du dekorera tårtan som en fotboll.