• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dumma Mig

Bjud på årets stora barnkalas med Dumma mig-tema! Här hittar du allt från snygga inbjudningskort med de söta minionerna till fina ballonger, bordsdekorationer och mycket mer. Låt barnen klä ut sig i stora, runda glasögon och leka roliga lekar hela dagen.

Dumma Mig

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Skojiga Dumma mig-barnkalas

För att ditt barns kalas ska bli så lyckat som möjligt är det alltid roligt att köra ett tema på kalaset. De flesta ungarna älskar filmen Dumma mig och dess efterföljare. Varför inte köra på ett Dumma mig- tema till nästa barnkalas? Låt födelsedagsbarnet klä ut sig till sin favoritkaraktär i filmen och dela ut glasögon till gästerna. Här kan du köpa en praktisk bordsduk med snygga motiv från filmen. Tillsammans med matchande pappmuggar, tallrikar och tjusiga servetter kommer dukningen vara riktigt snygg. Blås upp mängder av gula och blåa ballonger – färgtemat för Dumma mig! Med tjusiga girlanger och ballonger i mängder kommer barnkalaset minst sagt bli festligt.

Förutom dukningstillbehör och fina ballonger kan du även köpa mängder av roliga pappdekorationer. Du kan exempelvis fästa pappfigurer av miniorer på varje barns stol eller hänga upp dem i taket. Köp även våra snygga godispåsar med minioner på och fyll dem med godis, serpentiner och suddgummin med Dumma mig-motiv. En passande tårta kan du enkelt göra genom att ha i några droppar gul karamellfärg i grädden eller marsipanen. Rita en minion med glasyr och sätt i ljus som födelsedagsbarnet sedan får blåsa ut. För att barnkalaset med Dumma mig-tema ska bli så lyckat som möjligt är lekarna såklart viktiga. Barn brukar uppskatta alla de traditionella barnkalaslekarna som hela havet stormar, limbo och stafetter. Som avslut på ett perfekt kalas kan barnen bänka sig framför tv:n. Det är inte särskilt svårt att lista ut vilken film som kommer att visas.