• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Doras äventyr

Dora utforskaren är utan tvekan en av de största barnfavoriterna. Låt barnen följa med på Doras äventyr genom att anordna ett roligt kalas med tema. Här hittar du allt du behöver för att skapa det bästa kalaset någonsin med ett roligt tema av Doras äventyr.

Doras äventyr

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Spännande och roligt på Doras äventyr

Dora utforskaren är ett superpopulärt teveprogram som handlar om en liten latinamerikansk flicka. På Doras äventyr följer alltid hennes bästa vän apan Boots med. Dora är ett roligt och samtidigt undervisande program eftersom barnen lär sig lite engelska och att räkna. För att anordna det roligaste barnkalaset och ta med barnen på Doras äventyr kan du hitta allt du behöver hos oss. Vi har samlat perfekta saker till dukningen som pappmuggar, tallrikar, plastbestick och dukar. Dessutom hittar du fina ballonger med motiv av Doras äventyr. Eftersom Doras äventyr ofta utspelar sig i djungeln kan det vara kul att dekorera med mycket grönska på kalaset. Ställ olika växter eller gröna dekorationer runt matbordet och låt barnen följa med på Doras äventyr i djungeln. Här hittar du allt från visselpipor till fina flaggor med Dora som motiv.

Skapa en riktigt festlig känsla genom att köpa snygga girlanger som du sedan kan fästa i taket eller lägga ut på bordet. Girlanger tillsammans med uppblåsta ballonger gör vilken dukning som helst festlig. Här kan du även hitta snygga servetter som blir pricken över i:et i dukningen. Satsa på någon spännande djungelmusik och anordna roliga lekar. Doras äventyr har ett lila tema, något du kan se på våra dekorationer. Lekar som passar på Doras äventyr kan vara allt från att fästa knorren på grisen till hela havet stormar. Istället för den traditionella fiskedammen kan det vara roligare att förbereda en skattjakt. Rita en karta åt barnen och dekorera med våra snygga dekorationer. En skattkista fylld av godis blir ett perfekt avslut på Doras äventyr.