• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Doc McStuffins

Den söta lilla doktorn Doc McStuffins lagar trasiga leksaker och får ofta hjälp av vännerna Frosti, Fuffe, Sally och den lilla Lammi. Om du har ett litet barn som fyller år kan ett barnkalas med tema av Doc McStuffins vara perfekt. Här kan du hitta alla käcka tillbehör som förgyller dagen!

Doc McStuffins

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Mysigt barnkalas med Doc McStuffins

Doc McStuffins är en sexårig dataanimerad figur som riktar sig till en yngre publik i förskoleåldern. Om du vill anordna ett mysigt och fint barnkalas till ditt barn kan Doc McStuffins vara ett bra val. Låt ditt barn bjuda in sina vänner och skriv att de ska ta med sig sina gosedjur. Doc McStuffins lagar ju leksaker och det kan vara roligt för barnen att ta hand om sina gosedjur. Här kan du hitta passande dekorationer med Doc McStuffins på både muggar, servetter och tallrikar. Dekorera hela bordet med en stor och snygg duk i glada färger. Hos oss kan du hitta allt du behöver för att piffa upp stämningen på kalaset. Kom ihåg att köpa fina ballonger, ett måste för ett lyckat kalas. Här hittar du även fina girlanger som du kan fästa i taket, på ytterdörren eller bara lägga ut på bordet som en tjusig detalj.

På ett barnkalas med Doc McStuffins kan barnen räkna med mycket bus och lek. Efter god mat och tårta kan det vara roligt med lekar som limbo, danstävling och godisjakt. Placera godis i våra fina godispåsar med Doc McStuffins och låt barnen hitta dem. Eller varför inte köra på en traditionell fiskedamm? Som avslutning på ett lyckat kalas kan det vara skönt för barnen att mysa framför lite Doc McStuffins på teven. Hos oss på Leksaker.se kan du köpa allt du behöver till kalaset på ett och samma ställe. Gör det enkelt för dig själv och bjud på ett roligt kalas för ditt barn och alla kompisarna.