• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Disney Princess

Låt ditt barn bjuda hem alla sin vänner på ett roligt barnkalas med Disney Princess tema. Förbered gästerna med tjusiga inbjudningskort med massvis av glitter och stjärnor på. Här hittar du snygga dekorationer och produkter som förgyller barnkalaset. Anordna tidernas Disney Princess-barnkalas!

Disney Princess

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Tjusigt med Disney Princess-tema

Om ditt barn också älskar Disney prinsessor kanske det är dags att hålla årets roligaste kalas – Disney Princess-barnkalas. Låt alla barnen klä ut sig till prinsar och prinsessor och anordna massvis av roliga lekar. Här kan du köpa fina inbjudningskort som verkligen sätter prägel för kalasets tema. När barnen väl anländer till Disney Princess-kalaset kan du ha dukat med fina tallrikar, dukar och ballonger. Du kan göra det enkelt för dig genom att köpa pappmuggar, papptallrikar och pappersdukar. Du slipper bry dig om disken och kan istället vika ihop pappersduken med alla tallrikar i. För din Disney Princess kanske en tjusig guldkrona kan passa. Här hittar du mängder av fina produkter som verkligen skapar en härlig prinsessestämning. Istället för den traditionella tårtan kanske du kan bjuda de små prinsessorna och prinsarna på goda muffins. Dekorera med små flaggor med prinsessmotiv. För att verkligen skapa en Disney Princess-stämning kan du dekorera med ballonger i lila, vitt och rosa.

Förutom ett väldekorerat bord och god mat måste du såklart hålla i roliga lekar för barnen. På ett barnkalas med Disney Princess-tema passar det utmärkt att leka varianter av "sätt svansen på grisen". Istället för en bild på en gris kan du sätta upp en bild på en Disney Princess. Låt barnen försöka sätta en krona på rätt ställe. Andra lekar som brukar vara uppskattade är charader eller hela havet stormar. Pricken över i:et på ett barnkalas med Disney Princess-tema är såklart att servera alla småprinsessor på en smarrig prinsesstårta. Som ett litet minne till alla gäster och till födelsedagsbarnet såklart, kan du förbereda tjusiga godispåsar. Här hittar du fina godispåsar som du kan fylla med färgglatt godis.